• Dennis
  • 0

De iPhone 5se en iPad Air worden in maart aan het grote publiek voorgesteld. Dat zeggen de nieuwste geruchten rondom Apple. Tijdens het evenement zou Apple de iPhone 5se, de iPad Air 3 en nieuwe bandjes voor de Apple Watch uit de doeken willen doen.

Geruchten over een presentatie in maart doen al tijden de ronde. Eerder werd beweerd dat Apple ook de Watch 2 zou willen aankondigen, maar na berichten van Taiwanese bronnen dat de Watch 2 pas in het tweede kwartaal van dit jaar geproduceerd zal worden, lijkt dat gerucht niet meer realistisch.

iPhone 5SE

iPhone 5se
De iPhone 5se moet volgens geruchten een soort klein uitgevallen iPhone 6 worden. De iPhone 6 is nu 4,7 inch en mogelijk zou Apple een kleinere iPhone met een schermdiagonaal van 4 inch willen uitbrengen. De hardware die te vinden is in de iPhone 6 zal één op één gekopieerd worden naar de iPhone 6se. De smartphone zou gebruikmaken van dezelfde Apple A8-processor en dezelfde cameraresolutie, evenals dezelfde Touch ID vingerafdrukscanner.

Het 3D Touchscreen zal aanbreken, omdat dat een functie is uit de iPhone 6s. Qua design zal het toestel ook gelijk zijn aan de iPhone 6: de iPhone 5se zou dezelfde metalen behuizing en afgeronde hoeken krijgen.

iPad Air 3
Een nieuw gerucht is de Apple iPad Air 3. Over dat product kwamen er een stuk minder geruchten. Toch lijkt het uitbrengen van de Air 3 een logische stap, omdat de Apple iPad Air 2 in oktober 2014 werd uitgebracht en sindsdien geen opvolger kreeg. Uit kwartaalcijfers van Apple bleek dat in het laatste kwartaal van 2015 de verkopen van de iPad met bijna een vierde gedaald zijn. Daarom is het uitbrengen van een nieuwe iPad een belangrijke stap.

Apple zou de iPad Air 3 flink onderhanden hebben genomen. Zo zou Apple een flitser toevoegen aan de camera aan de achterzijde en de speakers willen updaten naar dezelfde speakers als die Apple gebruikt in de Apple iPad Pro. Mogelijk krijgt de iPad 3 Air als eerste kleinere iPad ook ondersteuning voor de Apple Pencil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...