Acer: hoge kwaliteit voor gunstige prijzen

Het merk Acer ken je waarschijnlijk wel van zijn computers en laptops, maar sinds een paar jaar maakt het bedrijf ook mobiele telefoons onder de naam Acer Liquid. Net als de computers zijn de smartphones van hoge kwaliteit. Het zijn betrouwbare mobieltjes met veel mogelijkheden.

Geslaagd design
Aan het uiterlijk is eveneens veel aandacht besteed. Het design is bijzonder geslaagd. De Acer-telefoons zien er mooi strak uit en liggen prettig in de hand. Ook zijn ze verkrijgbaar in zeer uiteenlopende kleuren. Er zit vast een kleur bij die jij helemaal top vindt. Er zijn al diverse Acer-modellen op de markt en dat aantal wordt steeds verder uitgebreid, zodat er nog meer te kiezen is.

Mis geen fotomoment meer
De camera’s van de Acer Liquid zijn zeer geschikt om prachtige foto’s of video’s mee te maken. Die van de nieuwste modellen doen niet onder voor die van andere merken en de mogelijkheden worden nog vergroot door allerlei technische hoogstandjes. Om één voorbeeld te noemen: er zijn types met AcerRapid, waarmee je razendsnel de camera activeert en direct een foto kunt maken. Voortaan mis je dus nooit meer het ideale fotomoment doordat je camera te traag opstart, want dat is zo frustrerend.

Vloeiend en vlot internet
Met een Acer-telefoon kun je razendsnel internetten, want er zijn modellen die 4G ondersteunen. Dat is ideaal als je onderweg, of misschien gewoon thuis op de bank, veel gebruikmaakt van internet op je smartphone. Geen vastlopers of haperende beelden meer, maar vloeiend en vlot internet. Uiteraard zijn er ook toestellen met lagere internetsnelheden en die hebben weer het voordeel dat ze goedkoper zijn.

Buitenkans
De prijs van de Acer Liquid zal je overigens enorm meevallen. Het is opvallend dat een mobieltje dat alles biedt wat je van een moderne smartphone mag verwachten, zo gunstig is geprijsd. Het wordt ook nog eens gemaakt door een gerenommeerd bedrijf en over de kwaliteit hoef je je daardoor ook geen zorgen te maken. De Acer Liquid is daarmee echt een buitenkans.