De Acer Iconia One 7 is stijlvol en licht van gewicht en makkelijk mee te nemen.
Door de verfijnde technieken die zorgen voor een kristalhelder beeld, snel en responsief gebruik en de diverse afspeelmogelijkheden voor je foto’s en filmpjes, ben je urenlang voorzien van een multifunctionele tablet.

Camera

De Acer Iconia One 7 is uitgerust met een fijn stukje techniek als het gaat om camera’s.
Met een 300 kilopixel camera ben je verzekerd van haarscherpe foto’s en filmpjes. Of je nu snel een actiemoment vast wilt leggen of een portretfoto wilt maken, de Acer Iconia One 7 kan het allemaal aan.

Display

Ben jij op zoek naar een compacte tablet met een fenomenaal 7 inch scherm en die voldoet aan al jouw wensen zoals een hoge resolutie, LED-verlichting en een snelle respons? Dan is de Acer Iconia One 7 wellicht iets voor jou. Dankzij de IPS1-technologie is vanuit iedere hoek elk detail te zien. In combinatie met de Zero Air Gap-technologie geeft dit nog scherpere en heldere beelden met een mooier contrast die bij zonlicht beduidend beter te zien zijn.

Hardware

Acer heeft de Iconia One 7 voorzien van een Intel® Quad-core processor voor topprestaties tijdens het gamen, surfen en afspelen van video’s. Ook de accuduur van de Iconia One 7 is buitengewoon goed. Samen met de verbeterde prestaties van Android 4.4 gaat de accu wel 7 uur mee. De Iconia One 7 is voorzien van flash geheugen waarmee je supersnel opstart en kan werken. Het totale opslaggeheugen valt uit te breiden door middel van een microSD kaart.