De Acer Liquid E600 is een fantastisch dun toestel dat beschikt over een 5-inch IPS-scherm. Door de quad-core processor zul je overal razendsnel verbonden zijn met het internet, wat vooral geldt voor het snel stijgende aantal LTE-netwerken. Alle softwarefuncties op dit prachtige model zijn snel toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Camera

Met dank aan de AcerRAPID™-technologie leg je al je favoriete momenten razendsnel vast. Doordat alle foto’s worden vastgelegd met een 8MP f/2.0-camera, waarbij je niet hoeft te wachten tot je telefoon is ingeschakeld, zul je de mooiste foto’s met bekenden kunnen delen. Met Acer SnapNote kun je onder elke hoek foto’s maken, omdat de software automatisch de hoek corrigeert.

Display

Dankzij het prachtige 5-inch scherm kun je gebruik maken van meerdere apps tegelijk. De AcerFLOAT™-software maakt het mogelijk om meerdere apps tegelijk te gebruiken, zonder dat je hiervoor de andere app moet afsluiten. Door het grote formaat van dit toestel is het dus mogelijk je locatie op te zoeken, terwijl je je camera op hetzelfde moment gebruikt.

Hardware

De Acer Liquid E600 is voorzien van een quad-core processor, waardoor je extreem snel tussen verschillende applicaties kan switchen. De accu gaat tot maximaal 2 dagen mee. Het geheugen is maximaal uit te breiden door een 32 GB Micro SD kaart in het toestel aan te brengen.