Acer heeft met de Liquid z200 Duo een erg handige smartphone op de markt gebracht om werk en privé binnen een telefoon te houden. Door de Dual SIM-ondersteuning is het mogelijk om op twee nummers bereikbaar te zijn op dezelfde telefoon. Uitermate geschikt voor mensen die er zat van zijn om met twee telefoons op zak te lopen. Daarnaast heeft deze combinatie binnen de smartphone het voordeel dat al je opgeslagen gegevens op dezelfde mobiel staan, zowel van je werk als van je privé.

Camera

De Acer Liquid z200 Duo beschikt over een 2 megapixel-camera. Verwacht geen haarscherpe foto’s, maar het is eventueel handig belangrijke informatie via een foto te delen met jouw contacten.

Display

De Acer LIquid z200 Duo is een zeer betaalbare smartphone. Desondanks beschikt dit toestel toch over een 4 inch beeldscherm, vergelijkbaar met een verouderde iPhone. Alles op het beeldscherm is makkelijk binnen bereik van je vingers, waardoor je met je vingers alle delen van je scherm goed aan kunt raken.

In dit toestel heeft Acer een TFT-scherm aangebracht. De resolutie hiervan is 480×800 pixels. Dit is in vergelijking tot andere smartphones in deze prijscategorie erg hoog. Dit maakt het dan ook erg fijn een video in goede kwaliteit te bekijken op dit toestel.

Hardware

De Acer Liquid z200 Duo beschikt over een dual core processor, waardoor dit de snelheid van het toestel verhoogd. Voordeel is dat de Acer Liquid z200 draait op het verbeterde besturingssysteem Android 4.4. Het geheugen op dit toestel is maximaal uit te breiden naar 32 GB,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *