De Acer liquid z500 titanium maakt deel uit van de bekende Liquid-serie van Acer. Dit toestel is geschikt voor de echte muziekliefhebber. Omdat hij beschikt over DTS Studio Sound-luidsprekers is de kwaliteit van de muziek formidabel en zul je urenlang kunnen genieten van je favoriete muziek. De luidsprekers bevinden zich zowel boven- als onderaan het toestel, wat zorgt voor een intieme beleving van het geluid. De Acer liquid z500 titanium draait op een 1.3 GHz quad-core processor.

Met A-GPS is het mogelijk erg nauwkeurig je locatie te bepalen, wat handig is voor het gebruik van navigatie-apps. Android 4.4 KitKat is het besturingssysteem, waardoor je in de Google Play Store jezelf kunt voorzien van allerlei vermakelijke apps.

Camera

Het toestel beschikt over een 8 megapixel-camera. Tevens beschikt dit toestel over een front camera van 2 megapixel. De camera bevat een ingebouwde flitser en maakt gebruik van autofocus, waardoor je mooie en scherpe foto’s kunt maken met dit toestel. Kort samengevat bevat dit toestel twee degelijke camera’s.

Display

Het toestel is voorzien van een 5 inch beeldscherm met een HD-resolutie van 720×1280 pixels. De grootte van het scherm is voor ieder persoon ideaal, omdat alle uithoeken van de telefoon binnen bereik liggen van je vingers. Voor deze prijsklasse is het een prima kwaliteit qua beeldscherm.

Hardware

De Acer liquid z500 titanium bevat een 1.3 GHz quad-core processor, wat voor een redelijk snel gebruik zorgt. Het toestel beschikt over een werkgeheugen van 1 GB. Daarnaast kun je het geheugen uitbreiden door een Micro SD kaart in dit toestel te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *