• Dennis
  • 0

De nieuwste smartphone van Acer, de Acer Liquid Z6 Plus, is vanaf deze week in de Nederlandse winkels te koop.

Het toestel kost 250 euro en de eerste webwinkels hebben het model op voorraad. De Acer Liquid Z6 Plus werd begin van december geïntroduceerd door de fabrikant tijdens de IFA in Berlijn.

Acer Liquid Z6 Plus

Specificaties Acer Liquid Z6 Plus

De Acer Liquid Z6 Plus heeft een 5,5 inch groot Full HD-beeldscherm, voorzien van 2,5D beeldschermglas. Daarnaast is de achterkant van de behuizing vervaardigd uit aluminium. De smartphone is de grote broer van de reeds geïntroduceerde Acer Liquid Z6. De Acer Liquid Z6 Plus is een extra luxe uitvoering. Dat is wellicht niet meteen aan de buitenkant te zien, maar onder de motorkap heeft het toestel veel betere specificaties.

Zo heeft het toestel een 1,3 GHz octactore processor, begeleid door 3 gigabyte werkgeheugen. Het toestel heeft een interne opslagcapaciteit van 32 gigabyte.

Features

Daarnaast heeft de smartphone ook nog andere interessante features. Steeds meer smartphones beschikken tegenwoordig over een vingerafdruksensor en dat is ook bij deze smartphone niet anders. De sensor is net als bij smartphones van Apple en Samsung verwerkt in de homebutton en is dus niet aan de achterkant van het toestel te vinden, zoals bij veel andere Android smartphones wel het geval is.

Acer geeft de Acer Liquid Z6 Plus een behoorlijk grote accu mee, met een capaciteit van maar liefst 4080 mAh. De vingerafdrukscanner is niet alleen een leuke feature, maar beveiligt de telefoon ook tegen ongewenst gebruik. De batterij gaat behoorlijk lang mee, waardoor de smartphone langer dan een dag te gebruiken is.

Camera

Ook op cameragebied komt de Acer Liquid Z6 Plus goed mee. Dit model beschikt over een 13 megapixelcamera aan de achterkant van het toestel en 5 megapixel aan de voorkant. De Acer Liquid Z6 Plus heeft meteen uit de doos Android 6.0 Marshmallow voor geïnstalleerd.

Het model is sinds deze week in Nederland te koop voor een bedrag met een vanaf prijs van 250 euro. Binnenkort volgen meerdere webwinkels, is de verwachting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...