• Dennis
  • 0

De Alcatel Pop 4 en de Alcatel Pop 4S komen deze week in Nederland beschikbaar in de eerste Nederlandse winkels. De toestellen krijgen een relatief lage verkoopprijs van respectievelijk 149 en 189 euro.

De komst van de toestellen naar de Nederlandse markt is iets later dan verwacht. De eerste webwinkels stellen het toestel binnen 2 tot 4 dagen te kunnen leveren. Alcatel introduceerde beide modellen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De Pop 4-familie is de nieuwste serie van Alcatel.

Alcatel Pop 4S

Alcatel Pop 4 en Alcatel Pop 4S

De Alcatel Pop 4 is de instapvariant van de serie, terwijl de Alcatel Pop 4S een uitgebreidere variant van het toestel is. Beide toestellen zijn geschikt voor de 4G-netwerken in Nederland en draaien meteen uit de doos op Android 6.0 Marshmallow. Dat is een van de meest recente versies van het besturingssysteem.

Daarnaast heeft het toestel een compact design. Alcatel heeft bij het ontwerpen van het toestel vooral aandacht besteed aan de afgeronde hoeken, die kenmerkend zijn voor het toestel. Daarnaast zal de fabrikant met een aantal hoesjes komen. De hoesjes worden gemaakt van onder meer hout, leer en metaal en zullen beschikbaar komen in verschillende bonte kleuren.

Specificaties

De Alcatel Pop 4 heeft een 5 inch groot beeldscherm met een 720P-beeldschermresolutie. De Alcatel Pop 4S heeft een 5,5 inch groot beeldscherm en een betere beeldschermresolutie in Full HD. Daarmee kunnen we stellen dat deze goede resolutie een unicum is, gezien de prijs van het toestel. Verder is de Pop 4 uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 210 met een 1,1 GHz quadcore processor, terwijl de duurdere variant een 2 GHz quadcore processor van MediaTek heeft.

Wie kiest voor de Alcatel Pop 4, krijgt een toestel met een 8 megapixel camera aan de achterkant van het toestel en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De Alcatel Pop 4S beschikt over een 13 megapixelcamera aan de achterkant van het toestel.

Prijzen en beschikbaarheid

Beide smartphones zijn deze week in Nederland verkrijgbaar. De Pop 4 gaat 149 euro kosten. De Alcatel Pop 4S krijgt een prijskaartje van 189 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...