• Dennis
  • 0

De nieuwste versie van het besturingssysteem Android is nu verkrijgbaar voor iedereen met een LG G4. De update is Over The Air (OTA) te downloaden, wat betekent dat de telefoon kan worden geüpdatet zonder tussenkomst van een computer. 

LG was in december als één van de eerste fabrikanten al begonnen met het uitrollen van de update. Tot nu toe moesten klanten de update binnenhalen via LG Bridge, maar dat is nu verleden tijd. 

lg_g4_black_leather

Over The Air
Met Over The Air is het mogelijk een update op de telefoon te downloaden en te installeren, zonder dat daarvoor een computer benodigd is. Het is belangrijk de update te downloaden via WiFi en niet via 3G. Updates zijn doorgaans erg groot en daardoor kan er veel dataverkeer verbruikt worden. Daardoor is het mogelijk over de databundel heen te gaan, waardoor klanten moeten bijbetalen.

Google bracht Android 6.0 Marshmallow eind september 2015 al uit. De nieuwste update biedt gebruikers flinke verbeteringen op gebied van energiebesparing en veiligheid. Zo heeft LG zich voor deze update vooral gefocust op een beter uithoudingsvermogen. Daardoor is het energieverbruik sterk verbeterd. Daarnaast is het met Marshmallow nodig per app te bepalen welke machtigingen een app wel of niet heeft.

LG G4
Dat LG juist voor de G4 een update uitbrengt, is niet gek. De LG G4 is het vlaggenschiptoestel van 2015 voor de fabrikant. Het scherm is enigszins gebogen en bovendien is de achterkant beschermd met een luxe lederen cover. De smartphone heeft een 5,5 inch groot beeldscherm met een hoge resolutie en een goede processor. Dankzij de 16 megapixelcamera met OIS en laser autofocus zijn de foto’s die uit de telefoon komen haarscherp. De LG G4 is één van de beste smartphones van dit moment en het is daarom een logische stap van LG om juist dit toestel een update naar Android 6.0 Marshmallow te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...