• Dennis
  • 0

De nieuwste, grotere tablet van Apple, de iPad Pro, heeft problemen met opladen. Sinds kort ligt de nieuwste tablet van het Amerikaanse bedrijf in de schappen, maar gebruikers melden problemen met het opladen van de nieuwste tablet.

Zo blijkt dat tijdens het opladen van de tablet het product compleet vast kan lopen. Het probleem treedt niet op bij alle gebruikers, maar toch zijn er genoeg klachten voor Apple om het probleem te onderzoeken. Apple komt met een workaround voor het probleem, maar een echte oplossing blijft voorlopig uit.

iPad Pro

Vastloper
De iPad Pro loopt bij diverse gebruikers vast tijdens het opladen. Daarover heeft het bedrijf uit Cupertino nu een mededeling geplaatst op haar website. Toch weet Apple nog niet precies waardoor de software vastloopt tijdens het opladen. Als de tablet vastloopt, moeten gebruiken het product ‘geforceerd’ opnieuw opstarten.

Geforceerde herstarts werken door de aan- en uitknop en de home-toets tegelijkertijd in te drukken, gedurende 10 seconden. Het geforceerd herstarten is slechts een tijdelijke oplossing voor het probleem. Apple heeft de oorzaak van het probleem nog niet weten te vinden en kan het probleem dus ook nog niet oplossen. Als het probleem opgelost wordt, zal dat waarschijnlijk via een software-update gebeuren.

iPad Pro
De Apple iPad Pro is sinds 11 november te koop in 40 landen, waaronder in Nederland, België en Luxemburg. De iPad Pro is met een schermoppervlak van 12,9 inch de grootste tablet die Apple tot nu toe ooit gemaakt heeft. De iPad Pro is bedoeld als handzame vervanger voor de laptop en zal vooral voor ontwerpers een handig product zijn.

Dat het tablet meteen bij introductie al last heeft van problemen, is een tegenvaller voor Apple. Het aantal verkochte iPads loopt al een tijdje terug en de iPad Pro is zeer stevig geprijsd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...