Een nieuwe term binnen de smartphone industrie is de ‘phablet’: een smartphone die qua grootte meer lijkt op een tablet. Ook Apple is hiermee aan de slag gegaan en komt met de iPhone 6S Plus 16GB , de grootste iPhone ooit. Dus voor iedereen die weg is van grote telefoons en geen genoeg kan krijgen van Apple producten, is er nu ook de perfecte smartphone op de markt gebracht.

Camera

Zoals we van Apple gewend zijn is de camera van de iPhone 6S Plus ook weer uitstekend. Met een mooie 12 megapixel camera op de achterkant met dual LED flitser en autofocus, kun je de mooiste foto’s en video’s opnemen. Ook de selfie camera van 5 megapixel, zorgt voor prachtige selfies waar niets op aan te merken valt. Of de opnames die je maakt met de Apple iPhone 6S 16GB Plus haarschep worden, is dus geen twijfel meer over mogelijk

Display

Zoals al eerder vermeld is het beeldscherm van de iPhone 6S Plus 16 GB, mijn zijn 5,5 inch, de grootste die Apple ooit ontwikkeld heeft. Met een resolutie van 1080 x 1920 heb je, op dit grote scherm, prachtige HD kwaliteit en kun je haarscherp genieten van multimedia. Met het handige multi-touch touchscreen wordt het werken met de iPhone 6S Plus 16GB heel erg soepel en makkelijk.

Software

De Apple iPhone 6S Plus draait op IOS 9, de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple, waardoor het gebruiken van de smartphone alleen maar makkelijker wordt. Het toestel is verkrijgbaar met een intern geheugen van 16, 64 of 128 GB. De mogelijkheid tot uitbreiding met een MicroSD-kaart is helaas niet mogelijk, maar een keuze in geheugen zorgt ervoor dat dit ook niet nodig is. Het toestel bevat een 2915 mAh batterij, wat goed is voor 24 uur spreektijd of 80 uur muziek luisteren.