• Erik
  • 0

Eindelijk is dan de nieuwe iPhone gepresenteerd door Apple, gisteren om 19:00 Nederlandse tijd kon iedereen kijken naar de Apple Keynote. De Keynote is een product presentatie van ongeveer 2 uur die je live kan volgen via bijvoorbeeld Youtube. De nieuwe producten die gisteren gepresenteerd zijn naast de iPhone 6s en iPhone 6s Plus ook nog een Apple TV en iPad Pro.

Echte Applefans maken er zeker tijd voor om deze Keynote te volgen om op die manier als eerste op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen van Apple.

In dit artikel gaan we verder in op de nieuwe iPhone 6s die gisteren is gepresenteerd.

Specificaties iPhone 6s en Galaxy s6 Edge

Zijn de specificaties indrukwekkend genoeg om het vlaggenschip de Samsung Galaxy 6S Edge te verslaan? Of kunnen consumenten beter wachten totdat de nieuwe iPhone 6s leverbaar is in Nederland?

In april heeft Samsung haar opvolger van de Galaxy S5 gepresenteerd namelijk de Galaxy S6 en S6 Edge. Samsung heft een voorsprong van 5 maanden ten opzichte van de Apple iPhone 6s, wat heeft dit gebracht m.b.t. specificaties en nieuwe mogelijkheden?

Doordat Apple en Samsung de twee populairste en misschien ook wel meest gebruikte smartphones ter wereld hebben, ontwikkelden wij een infographic waar je gemakkelijk de twee nieuwste smartphones met elkaar kunt vergelijken.

Bekijk onze infographic om de grootste verschillen te ontdekken tussen deze smartphones.

iPhone 6s versus Galaxy S6 Edge

Plaats de infographic op uw eigen website met de onderstaande code.

 

To use English version use this code.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...