• Dennis
  • 0

Volgens de nieuwste geruchten is Apple van plan in september een telefoon aan te kondigen die beschikt over een opslagcapaciteit van 256 GB. Momenteel ligt de maximale opslagcapaciteit op 128GB.

De nieuwe telefoon zou de iPhone 7 Plus zijn. Alleen de iPhone 7 Plus zou een uitgebreide opslagcapaciteit krijgen. De normale iPhone 7 zal waarschijnlijk geen grotere opslagcapaciteit krijgen. De smartphone wordt waarschijnlijk in september gepresenteerd.

iPhone 7

Opslaggeheugen
Apple werkt normaalgesproken met drie verschillende soorten opslagcapaciteiten bij de iPhone. Apple zou de iPhone 7 Plus dus uit kunnen brengen in 32, 128 en 256 gigabyte opslagmogelijkheden. Daarmee zou de fabrikant afscheid nemen van het 16 GB-model, die bij steeds minder klanten in trek is.

De opslagcapaciteit van de 16GB-smartphones zou zeker met de almaar groter wordende updates te klein worden. Daarom lijken de geruchten over een grotere opslag bij de nieuwe iPhone 7 Plus reëel.

Grotere batterij
Niet alleen de opslagcapaciteit zal volgens de geruchten vergroot worden bij het uitbrengen van de iPhone 7 Plus. De telefoons van Apple krijgen eens per 2 jaar een nieuw design. Waarschijnlijk blijft de schermgrootte wel hetzelfde: 5,5 inch. Maar er kan meer ruimte gemaakt worden voor een grotere accu. Daarmee kan de iPhone 7 Plus 13 procent meer accu tijd krijgen dan de huidige iPhone 6S Plus. De totale accucapaciteit ligt dan op 3100 mAh.

Toch moet de iPhone 7 Plus wel dun blijven. Apple zou erop mikken de iPhone 7 Plus even dun te maken als de huidige iPod Touch. De ruimte voor de accu is er alleen als Apple een ander besluit zal maken.

Audio aansluiting
Een ander gerucht dat regelmatig opduikt, is dat Apple bij het ontwerpen afscheid wil nemen van de 3,55 mm audio aansluiting. Die zou vervangen worden door oordopjes met een lightning aansluiting. Het is ook mogelijk dat Apple overstapt op USB-C en op die manier de oortjes wil verbinden. Helaas is het dan niet meer mogelijk gelijktijdig muziek te luisteren en op te laden.

Ten slotte zou Apple volgens de laatste geruchten de iPhone 7 en iPhone 7 Plus waterdicht willen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...