• Dennis
  • 0

Apple heeft een rode Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus uitgebracht. De telefoons zijn onderdeel van een hele lijn rode producten, onder de noemde (PRODUCT)RED. De smartphones zijn uitgebracht ter ere van de tienjarige samenwerking tussen Apple en het Aidsfonds (RED).

Wie er een wil, moet snel zijn. De smartphones zijn in beperkte oplage beschikbaar. Uit citaten van Apple blijkt dat er ‘een paar gemaakt’ zijn. Dat kan goed inhouden dat als de voorraad op is, er geen nieuwe voorraad meer bij komt. De rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus behoren volgens de Apple-website tot een ‘Special Edition’-lijn.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben alleen ander uiterlijk

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus in het rood hebben alleen een ander uiterlijk. Onder de motorkap is er niets veranderd. De smartphones hebben dus dezelfde specificaties als alle andere modellen in de serie. Apple brengt de rode iPhone 7 uit om te vieren dat het al tien jaar samen werkt met het Aidsfonds.

Inmiddels heeft dat fonds al 130 miljoen euro van Apple ontvangen, voor onderzoek naar aids in Afrikaanse landen. Consumenten die de rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus kopen, dragen daarmee hun steentje bij voor het Aidsfonds (RED).

Specificaties

De smartphones hebben dezelfde specificaties als de andere iPhone 7 en iPhone 7 Plus-modellen. Het enige wat anders is: de smartphone heeft een rode kleur aan de achterkant, vergelijkbaar met de rode lederen en siliconen hoesjes binnen het (PRODUCT)RED-assortiment. Aan de voorkant is de iPhone 7 wit. De smartphones hebben dezelfde 4,7 en 5,5 inch schermen, dezelfde A10 Fusion Chip en dezelfde camera’s. Verder is de rode iPhone alleen beschikbaar in 128G en 256GB.

Prijzen en beschikbaarheid

De rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus komen in beperkte oplage in Nederland in België uit. Mocht je er een willen, wees dan snel. De telefoons gaan vanaf 24 maart in de verkoop. Vanaf precies 16:01 kun je een model in de Nederlandse of Belgische Apple Store bestellen. Dit kan online of in de fysieke winkels. De 128GB rode iPhone 7 heeft een vanaf prijs van 879 euro. De iPhone 7 Plus-modellen kosten 1019 en 1129 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...