• Dennis
  • 0

Apple heeft uitnodigingen verstuurd naar de internationale pers voor een event op 21 maart. Bij het event is alleen de pers uitgenodigd. De hint op het signatuur van het bedrijf is: ‘Let us loop you in’, wat doet vermoeden dat Apple vrijwel zeker nieuwe bandjes voor de Apple Watch uit zal brengen. Eerder waren er geruchten dat het bedrijf de Apple Watch 2 zou willen aankondigen, maar dat lijkt nu onwaarschijnlijk.

Veel waarschijnlijker is dat Apple de iPhone 5se of iPhone SE en de Apple iPad Air 3 zal presenteren. Daarnaast zijn er steeds sterkere aanwijzingen dat het bedrijf uit Cupertino ook een kleinere iPad Pro op het programma heeft staan.

Apple Event 21 maart

iPhone 5se: vrijwel zeker

De laatste maanden zijn er veel geruchten verspreid over de iPhone 5se. Het zou de eerste smartphone van Apple in drie jaar zijn, die een beeldscherm van 4 inch heeft. Het bedrijf heeft sinds de komst van de iPhone 6 geen smartphones met schermen kleiner dan 4,7 inch uitgebracht. Het lijkt erop dat er toch nog veel vraag is naar een kleinere smartphone.

Daarom zou het bedrijf een smartphone uit willen brengen die lijkt op de iPhone 6, maar een kleiner formaat heeft. Waarschijnlijk krijgt de iPhone 5se dezelfde Apple A8-processor, een Touch ID-vingerafdrukscanner en een 8-megapixel camera. Het 3D Touchscreen die in de iPhone 6S is gebouwd, zal niet meekomen naar de iPhone 5se.

Op gebied van vormgeving zal het toestel volledig lijken op de iPhone 6. Dat betekent een metalen behuizing met afgeronde hoeken, in dezelfde kleuren, inclusief antennestrepen en uitstekende lens. We kunnen dus spreken van een miniatuur iPhone 6.

Apple iPad Air 3: vrijwel zeker

Daarnaast zal Apple waarschijnlijk de iPad Air 3 presenteren. Er zijn nog maar weinig details over bekend, maar mogelijk krijgt de camera een flitser-functie. Daarnaast zou Apple een update aan de speakers willen uitbrengen.

Een andere mogelijkheid, is dat Apple een kleinere, 9 inch versie van de iPad Pro wil lanceren. Het is goed mogelijk dat de fabrikant voor beide opties kiest.

Nieuwe bandjes: zeker

De slogan van dit evenement is ‘Let us loop you in’. Met een ‘loop’ worden waarschijnlijk de bandjes van de Apple Watch bedoeld. Een nieuwe Apple Watch 2 is vrijwel uitgesloten, maar het is zeer zeker dat Apple nieuwe bandjes voor de bestaande Apple Watch wil introduceren.

Nieuwe software: zeker

Ten slotte zal Apple nog even stilstaan bij de nieuwe versies voor iOS (9.3) en Watch OS (2.2). Deze nieuwe versies worden al publiekelijk getest en zullen binnenkort voor het grote publiek worden gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...