• Dennis
  • 0

De Apple Watch 2 wordt later aangekondigd dan verwacht. Eerder gingen er geruchten dat het product in maart gepresenteerd zal worden, maar het heeft er alle schijn van dat Apple de nieuwe smartwatch later wil presenteren.

Taiwanese bronnen zeggen dat de nieuwe Apple Watch pas in het tweede kwartaal van dit jaar in productie wordt genomen. De informatie komt van de goed geïnformeerde website DigiTimes. De berichtgeving spreekt eerdere berichten over een introductie in maart tegen.

Apple Watch 2

Geruchten
Er gaan al maanden geruchten dat Apple de Apple Watch 2 in maart wil presenteren. De kans is nog steeds aanwezig dat de fabrikant een nieuwe product zal presenteren in die maand. Het zou mogelijk gaan om een kleiner model iPhone die de iPhone 5SE genoemd wordt.

Vrijwel zeker is dat de Apple Watch 2 nog even in de ijskast blijft staan.

WWDC
DigiTimes ging op zoek naar een nieuw logisch moment waarop Apple de Watch 2 kan presenteren. Als Apple de productie pas in het tweede kwartaal start, kunnen de nieuwe smartwatches pas rond de zomer in de winkel liggen. Het lijkt dan logisch dat het bedrijf uit Cupertino ervoor kiest om de introductie eind mei plaats te laten vinden, tijdens de World Wide Developers Conference (WWDC).

Grote voorraden
Mogelijk heeft het uitstellen van de introductie van de nieuwe Watch te maken met de grote voorraden die er nog zijn van de Apple Watch. Analisten voorspelden een flinke verkoop van de smartwatches, maar die voorspelling bleef uit. Daardoor zit Apple nu opgezadeld met enorme voorraden, waardoor het logisch lijkt de opvolger iets uit te stellen.

Voor de Apple Watch 2 zijn de verkoopverwachtingen eveneens naar beneden bijgesteld. Apple zou onlangs besloten hebben de Watch 2 volledig te laten maken door Quanta Computers. Eerder zou Foxconn de smartwatches ook gaan produceren, maar gezien de kleinere vraag naar het product, zou Apple het ook met één fabriek wel af kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...