• Dennis
  • 0

Het lijkt erop dat Apple met een speciale iPhone variant komt om het tienjarig bestaan van de iPhone te vieren. Er gaan geruchten rond dat de revolutionaire iPhone de naam ‘iPhone X’ krijgt.

Het toestel is volledig opnieuw ontworpen en krijgt meer nieuwe functies. Daardoor is het toestel flink aan de prijs: mogelijk gaat het toestel meer dan 1000 dollar kosten. Normaalgesproken houdt Apple de dollarkoers een op een aan, waardoor het goed mogelijk is dat de smartphone 1000 euro of meer gaat kosten.

 

Apple wil smartphone iPhone X noemen

Mogelijk wil Apple de revolutionaire smartphone iPhone X gaan noemen. Apple gebruikt de letter X regelmatig in nieuwe producten, waardoor de geruchten plausibel klinken. Ook andere fabrikanten gebruiken de letter voor smartphones. Apple zou die letter ook kunnen gebruiken voor een smartphone die in september wordt geïntroduceerd.

Het gaat niet alleen om een mysterieuze smartphone, maar de letter ‘X’ betekent ’10’ in de Romeinse taal. De iPhone bestaat dit jaar tien jaar. Mogelijk gaat Apple drie verschillende smartphones uitbrengen in september. Dat zijn in ieder geval de opvolgers van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus, maar mogelijk komt Apple met een derde, fors vernieuwde smartphone. Dat wordt waarschijnlijk de iPhone 8 of de iPhone X en het toestel gaat mogelijk duizend euro of meer kosten.

iPhone X wordt prijzig

De nieuwe iPhone X wordt behoorlijk prijzig. Dat komt doordat de iPhone 8 of iPhone X een OLED-beeldscherm krijgt. Mogelijk is het toestel aan meerdere zijden gebogen. Dat betekent dat een diagonaal van 5,5 inch in de praktijk zal leiden tot een gebruiksoppervlak van 5,2 inch. Het toestel wordt volgens geruchten ontworpen met nieuwe materialen en Apple zou aan een compleet nieuwe design werken. Mogelijk krijgen alle drie de nieuwe smartphones ook een mogelijkheid om draadloos op te laden. Daarvoor moeten extra materialen worden toegevoegd, waaronder grafiet. Daardoor worden sommige onderdelen tweemaal zo duur.

Door het gebruik van de nieuwe technieken zou de revolutionair vernieuwde iPhone X mogelijk 1000 dollar of euro of meer gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...