Archos heeft zeer voordelige smartphones

Als je op zoek bent naar een modern mobieltje dat ook nog eens aardig is voor je portemonnee, dan hoef je niet verder te zoeken. De mobiele telefoons van Archos zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en verbazingwekkend voordelig. Zelfs als je voor een toestel kiest met dual-sim of meer opslagcapactiteit, zal je blij zijn met de prijs.

Nieuwste types
De nieuwste types van Archos kunnen zich meten met de topmodellen smartphones van andere merken. De camera’s bijvoorbeeld hebben tot wel 16 megapixels en daarmee schiet je haarscherpe foto’s. De beste frontcamera heeft 8 megapixels en dat levert fraaie selfies op. Ook de beelden op de displays van Archos zijn scherp en authentiek.

Hoge internetsnelheid
Op de Archos telefoons zijn hoge internetsnelheden mogelijk. Als je graag filmpjes kijkt op je mobieltje of online games speelt, is het logisch om voor een toestel te kiezen met 4G. Boeit dat jou wat minder, dan kies je voor ‘gewone’ internetsnelheden en dat merk je dan gelijk aan de gunstigere prijs. De keus is aan jou. Jij bepaalt welke eisen je aan je mobiele telefoon stelt en welk bedrag je er aan wilt uitgeven.

Android of Windows
Bij Archos kan je kiezen voor een mobiele telefoon met Android als besturingssysteem, maar er zijn andere types die op Windows Phone draaien. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Voor beide besturingssystemen geldt dat ze snel zijn en dat er veel (gratis) apps beschikbaar zijn.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Misschien had je nog nooit van de mobiele telefoons van Archos gehoord, maar als je je een beetje gaat verdiepen in het aanbod en de mogelijkheden, kom je tot de conclusie dat de prijs-kwaliteitsverhouding werkelijk uitstekend is.