Een groot voordeel aan de Archos 50 Diamond is de prijs. Voor iets meer dan 200 euro heb je deze smartphone al in je bezit. Dit is overigens niet te merken aan de specificaties van het toestel. De Archos 50 Diamond beschikt namelijk over eigenschappen die de nieuwste toestellen van de bekende merken ook bevatten. Voor de gebruiker die geen waarde hecht aan bekende merken en niet uit is op het mooiste design, maar wel graag een goede telefoon in zijn bezit wil hebben, is de Archos 50 Diamond een goede oplossing voor.

Camera

Op de camera van de Archos 50 Diamond is niets aan te merken. Voorop heeft hij een camera met 8 megapixels, wat ruim voldoende is vergeleken met de gemiddelde selfie-camera van de nieuwste smartphones. Achterop beschikt hij over een prachtige 16 megapixel camera. Met de Archos 50 Diamond ben je dus verzekerd van de mooiste selfies en prachtigste foto’s die haarscherp vast zijn gelegd.

Display

De Archos 50 Diamond heeft een 5 inch touchscreen, die zijn bekende vrienden bijbeent met het welbekende multi-touch touchscreen. Ook de scherpte van het beeld is helemaal in orde met een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Dit betekent dus haarscherp HD beeld, voor de nog altijd lage prijs.

Software

Dit onbekende merk draait gelukkig gewoon op Android v4.4 en geeft in het gebruik dus weinig -problemen. Ook over het batterijleven van het toestel hoef je je geen zorgen te maken. De Archos 50 Diamond leeft op een 2700 mAh batterij, waarmee je gegarandeerd de dag doorkomt. Een nadeel is dat de batterij niet vervangen kan worden. Verder heeft de smartphone een intern geheugen van 16 GB met slechts 2 GB aan RAM geheugen. Ook is het geheugen uit te breiden met een MicroSD kaart. Met een processor van 1,5 GHz valt hij onder de redelijk snelle telefoons en is er verder weinig aan te merken aan dit goedkope, maar kwalitatief goede toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *