BlackBerry Passport: toegang tot de beste tools

Uitvoering
De BlackBerry Passport is een fraaie smartphone. Het design is opvallend te noemen. Dit toestel kun je in verschillende uitvoering verkrijgen. Zo heb je keuze uit zwart, wit, zilver en als je liever wat meer opvalt ook een rode versie. Deze smartphone heeft een BlackBerry 10.3 besturingssysteem. Dit is een vernieuwd besturingssysteem van BlackBerry.

De toetsenborden van de BlackBerry Passport zijn er in de welbekende Qwerty uitvoering als in de Azerty uitvoering die in België gebruikelijk is. Hierdoor kun je gemakkelijk en accuraat je mailtjes typen. Het toestel heeft een lengte van 128 mm en een breedte van 90,3 mm. De dikte van de BlackBerry Passport is 9,3 mm.

Scherm
Het LCD scherm van de BlackBerry Passport is 4,5 inch en heeft een resolutie van in totaliteit 1440 x 1440. Het scherm heeft bovendien een touchscreen functionaliteit, een vierkante vorm en door de 4,5 inch lees je zeer gemakkelijk je mails of kun je een website bekijken door nauwelijks te hoeven scrollen.

Camera
De camera van de BlackBerry Passport beschikt over een 13 megapixel cameraresolutie en de camera aan de voorkant over een 2 megapixel cameraresolutie. Door de optische stabilisatie heb je geen last meer van bewogen foto’s of video’s omdat deze camerafunctionaliteit ervoor zorgt dat er direct een correctie plaatsvind tijdens het schieten van de plaatjes of beelden. Hierdoor heb je dus altijd haarscherpe plaatjes en bewegende beelden.

Opslag
Het werkgeheugen (RAM) van de BlackBerry Passport is 3GB en de totale opslagcapaciteit zit op 32GB. De batterij van deze smartphone gaat mee tot wel 30 uur.

Tools
Op de BlackBerry Passport vind je diverse handige productiviteitstools zoals Blend. Met blend kun je op afstand inloggen op je BlackBerry Passport en kun je berichten en e-mails bekijken, alsmede bestanden delen met je computer of tablet. Met de BlackBerry Hub heb je voorts één plaats om al je gesprekken (e-mail, sms, BlackBerry Messenger, telefoontjes en sociale media) te managen.

Een andere functie, de instant-actie functionaliteit, maakt het mogelijk om snel je inbox van bijvoorbeeld je mail te organiseren. Hierdoor kun je indien nodig snel actie te ondernemen, zonder dat je ieder bericht op je smartphone afzonderlijk af moet gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *