• Dennis
  • 0

De blauwe variant van de Samsung Galaxy S7 Edge, de Samsung Galaxy S7 Edge ‘Blue Coral’, komt binnenkort te koop. Begin november vorig jaar kondigde Samsung al een blauwe variant van de populaire smartphone aan.

De Nederlandse website van Samsung schrijft inmiddels dat het toestel in ‘Blue Coral’ binnenkort ook naar ons land komt. Het toestel wordt in deze kleur verkocht in heel Europa en dus ook de Benelux.

Galaxy S7 Edge Blue

Samsung Galaxy S7 Edge in Blue Coral

Samsung verkoopt haar Samsung Galaxy S7 Edge inmiddels al in vele kleuren. Er zijn maar weinig smartphonefabrikanten die zoveel kleuren voor één product hebben uitgebracht. De smartphone is momentele is zeven verschillende kleuren. Daar voegt Samsung nu dus een achtste kleur aan toe.

Belangrijk om te weten is dat niet alle kleuren overal ter wereld beschikbaar zijn. De Black Onyx, Gold Platinum, White Pearl, Silver Titanium, Pink Gold en de Pearl Black zijn alle beschikbare kleuren, maar lokale afdelingen mogen zelf kiezen welke kleuren zij wel of niet verkopen. Dat betekent dat in sommige landen bepaalde kleuren niet verkocht zullen worden.

Prijzen en beschikbaarheid

Zo zijn sommige kleuren ook niet in ons land te krijgen, maar er is goed nieuws voor fans van de kleur ‘Blue Coral’. Blue Coral is niet donkerblauw, maar heeft een lichtblauwe tint. De kleur wordt ook in de Benelux verkocht, zo heeft Samsung Nederland laten weten.

Samsung kiest ervoor nog een kleur uit te brengen, om ons het debacle met de Samsung Galaxy Note 7 te doen vergeten. De Samsung Galaxy S7 Edge is momenteel het paradepaardje van Samsung en daarmee ook de meest belangrijke smartphone van Samsung op dit moment. Het toevoegen van extra kleuren is een beproefde methode voor Samsung. De afgelopen jaren deed de fabrikant dat vaker, steeds met succes: de populariteit van het toestel werd steeds hoger. De Samsung Galaxy S8 komt mogelijk pas in februari of april, dus een nieuwe kleur is een zoethoudertje voor de consument.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...