Het toestel is vandaag pas onthuld, maar vanochtend lekte al uit dat het toestel ook in Europa geïntroduceerd wordt. Daarmee komt weer een nieuw pracht exemplaar onze kant op. De HTC One M9 is pas over iets meer dan een week te koop, maar de uitgebreidere versie zal dus ook Europa gaan veroveren.

Eind deze maand komt een nieuw toestel op de markt. De lang verwachte HTC One M9 zal tegen die tijd verschijnen. Er waren tijdens de ontwikkelingen een paar kleine probleempjes, maar die hebben niet voor al te veel oponthoud gezorgd. De versie die HTC vandaag onthulde blijkt een krachtigere versie te zijn van de al veel belovende HTC One M9. De specificaties van het toestel zijn al een tijd bekend na het uitlekken van die informatie, maar het wachten is op de officiële aankondiging. Via Twitter is er naar buiten gekomen dat er een Europese release aan zit te komen. Het is nog niet bekend wanneer dit precies zal zijn en helemaal 100 procent zeker is het nieuwtje ook nog niet.

HTC One M9

De specificaties van de HTC One M9 Plus

Het kleinere broertje dat eind deze maand over de toonbank zal vliegen, had veelal dezelfde hardware als het model daarvoor in dezelfde reeks. Erg veel vernieuwing was het niet op dat gebied. De M9 Plus moet hierin het andere toestel van HTC overtreffen door te beschikken over een krachtigere processor. Het scherm zal een grootte hebben van 5,2 of 5,5 inch met een QHD-resolutie, wat neerkomt op 1440×2560 pixels. De batterij zal bestaan uit een accu met een capaciteit van maar liefst 2840 mAh. Daarnaast zal het toestel 32 gigabyte aan opslagruimte hebben en de camera beschikt over 13 megapixels. Dat klinkt in ieder geval als een fantastisch toestel om naar uit te kijken. Als bonus is er nog een kleine toevoeging bij gekomen, namelijk een vingerafdrukscanner. Deze is verwerkt onder het scherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *