• Dennis
  • 0

Lenovo heeft anderhalve week geleden zelf bekendgemaakt dat het binnenkort de Motorola Moto E3 uit wil brengen. Lenovo gaf geen details vrij over het nieuwe toestel en hield het bij een aankondiging. Het bedrijf is het moederbedrijf achter de Motorola-serie.

Inmiddels is de opvolger van de succesvolle tweede generatie Moto E op komst. Er zijn nu ook details gepubliceerd over hoe het toestel ervan binnen uit ziet.

Motorola Moto E3

Specificaties Motorola Moto E3

De Motorola Moto E3 gaat sterk lijken op de Motorola Moto G4 Play, op gebied van specificaties. De website TechDroider heeft meerdere afbeeldingen in bezit en de belangrijkste specificaties van het nieuwe toestel.

Uit de informatie blijkt dat Lenovo van plan is de Moto E3 met een 5 inch groot beeldscherm uit te brengen. Dat beeldscherm krijgt een resolutie van 720p HD en heeft een dikte van 8,55 mm. Het toestel gaat tussen de 35 en 140 gram wegen

Het toestel heeft een 1GHz quadcore processor van MediaTek. Het lijkt erop dat de smartphone 1 gigabyte werkgeheugen krijgt. De interne opslagcapaciteit zal 8 gigabyte bedragen en is verder uit te breiden tot 32 gigabyte aan de hand van een MicroSD-kaart.

De Motorola Moto E3 komt met een speciale ‘Splashguard’ nano-coating. Daardoor is het toestel vrijwel bestand tegen vocht en een regenbui. Toch is de telefoon niet volledig stof- en waterdicht.

Camera

De Motorola Moto E3 krijgt een primaire camera van 8 megapixel aan de achterkant en een camera van 5 megapixel aan de voorkant van het toestel.

Prijzen en beschikbaarheid

De technische specificaties van het nieuwe toestel lijken niet heel denderend, maar Lenovo vraagt dan ook geen hoge prijs voor het toestel. Tot nu toe weten we dat het nieuwe toestel allereerst in Groot-Brittannië in de verkoop zal gaan. Het toestel gaat daar 100 pond kosten, omgerekend iets meer dan 130 euro. We gaan ervan uit dat de Motorola Moto E ook in de rest van Europa zal worden uitgebracht. Toch heeft Lenovo dat nog niet officieel bevestigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...