• Bjorn
  • 0

Er verschijnen deze week drie nieuwe toestellen van LG in Nederland. Het gaat om goed betaalbare smartphones. De LG Leon, de LG Leon 4G en de LG Spirit zullen deze week nog in de winkels komen te liggen. De hardware belooft een aardige kwaliteit voor een zachte prijs.

In februari liet LG weten aan een serie goedkope smartphones te werken. Dat bleek eind maart, toen de LG Spirit 4G op de markt verscheen. De serie wordt deze week uitgebreid met maar liefst drie nieuwe modellen. Beide modellen zijn dus nu verkrijgbaar met 3G of met 4G verbinding.

afb lg leon

Specificaties LG Leon

Het toestel is voorzien van een 4,5 inch scherm die over een resolutie van 450×854 pixels beschikt. Voor veel gebruikers is dit een ideaal tussenformaat qua schermgrote. De telefoon wordt ondersteund door een 1,2 GHz quad-core processor. Er is 1 GB aan werkgeheugen beschikbaar op het apparaat en 8 GB aan opslagruimte. Gelukkig is de opslagcapaciteit uit te breiden door een Micro SD kaart in het toestel te plaatsen. Voordeel is dat het toestel gebruik maakt van het onlangs vernieuwde besturingssysteem Android 5.0 Lollipop, waardoor je voor weinig geld dus ook over de nieuwste software kunt beschikken. Mocht je het toestel met 4G-netwerk willen bemachtigen, dan is de LG Leon 4G een optie. De LG Leon is vanaf 125,59 euro leverbaar en voor de LG Leon 4G betaal je 157,07 euro.

Specificaties LG Spirit

Het scherm van de LG Spirit is net iets groter dan die van de LG Leon, namelijk 4,7 inch. De resolutie is met 720×1280 pixels ook van iets betere kwaliteit. Daarnaast beschik je over dezelfde 1,2 GHz quad-core processor met 1 GB aan werkgeheugen. De opslagcapaciteit is ook bij dit toestel 8 GB en uit te breiden door middel van een Micro SD kaart. Ook met de Spirit maak je gebruik van de nieuwste versie van Android, Android 5.0 Lollipop. Dit toestel is vanaf deze week voor 166,55 euro verkrijgbaar in de winkel. Ook hierbij is het mogelijk om de optie te kiezen voor een 4G variant, de LG Spirit 4G. Deze heeft LG namelijk eind maart al uitgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...