• Dennis
  • 0

LG heeft bevestigd dat de nieuwe smartphone, de LG G6, wordt voorzien van dubbele 13 megapixel camera’s. Er gaan al veel geruchten over de specificaties van de nieuwe smartphone en LG heeft nu zelf toegegeven dat het bedrijf inderdaad dubbele camera’s aan haar smartphone gaat toevoegen.

Camera’s op de LG G6

Er gingen al een tijd lang geruchten de ronde dat de LG G6 uitgerust zou zijn met dubbele 13 megapixel camera’s. Die vermoedens bestonden doordat de LG G5 en de LG V20 dezelfde opstelling hebben. LG bevestigt dat dit bij de nieuwe smartphone ook het geval zal zijn.

De camera’s werken niet samen, zoals bij verschillende andere smartphones wel het geval is. De camera’s werken apart van elkaar en zijn bedoeld voor verschillende situaties. Je kunt ‘normale foto’s’ maken, maar ook beide camera’s tegelijkertijd inzetten. Daarmee verbreed je het zicht. Als resultaat krijg je dan een foto die sterk lijkt op een foto gemaakt door een groothoekcamera. Daarmee maak je 125-gradenfoto’s.

De camera aan de voorzijde krijgt ook een dubbele camera, waardoor je een kijkhoek krijgt tot 100 graden. Daarmee zet je hele vriendengroepen op de foto, inclusief jezelf. Welke resolutie de frontcamera krijgt is nog niet bekend.

Met de nieuwe camera’s van de LG G6 is het daarnaast ook mogelijk 360 graden-panoramafoto’s vast te leggen. Een vierkante camera laat je bovendien Instagramfoto’s maken.

Overige features

LG heeft in een persbericht verklaard dat de LG G6 zal beschikken over UX 6.0. Dat is een interface bedoeld voor het gebruik van het FullVision-scherm, dat de smartphone krijgt. Het gaat hier om een 4,7 inch QHD-beeldscherm met een beeldverhouding van 18:9. Daardoor wordt de voorkant van het scherm volledig in beslag genomen door het beeldscherm. Mogelijk krijgt het toestel een Snapdragon 821-processor met 4 of 6GB geheugen.

Het toestel wordt aanstaande zondag, aan de vooravond van het Mobile World Congress geïntroduceerd. LG heeft al redelijk veel specificaties bevestigd. Daarmee wil het bedrijf mogelijk het geflopte toestel, de huidige LG G5, uit het geheugen van het publiek wissen. De nieuwe smartphone krijgt geen modulair karakter, terwijl de LG G5 deze wel had. Reden om dit te veranderen, is de tegenvallende verkoopcijfers van dat model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...