• Dennis
  • 0

Dat LG binnenkort haar nieuwste toestel, de LG G6 wil aankondigen, is al geen geheim meer. Het bedrijf heeft zelf min of meer aangegeven dat het de nieuwe smartphone op zondag 26 februari wil gaan introduceren.

Al een tijd lang lekken er afbeeldingen van het vermeende nieuwe toestel op. Iets minder dan een maand voor de presentatie is er nu een eerste echte foto opgedoken van het toestel. De foto lijkt authentiek.

LG G6

LG G6 gaat er anders uitzien

Eind 2016 doken er al renders op van de LG G6. Die renders werden gemaakt op basis van geruchten en specificaties die LG met bijvoorbeeld hoesjesmakers had gedeeld. Vorige week werd de eerste authentieke render van de LG G6 uitgelekt. Het lijkt erop dat iemand inmiddels de smartphone echt in handen heeft gehad en daarvan stiekem een foto heeft gemaakt.

De Koreaanse website UnderKG heeft een foto naar buiten gebracht waarop de rechterkant van de LG G6 is te zien. Op de foto zien we de foto vanaf de zijkant en een klein deel van de voorkant. De foto lijkt sterk op de render die eerder deze week werd uitgelekt. Daarmee kunnen we vrijwel vaststellen dat de renders inderdaad authentiek zijn en dat de smartphone er dus zo uit gaat zien.

Op de foto zien we een heel andere smartphone dan we nu van de LG G5 gewend zijn. De LG G6 krijgt een groot beeldscherm van 5,7 inch en krijgt een 18:9 beeldschermverhouding. Daardoor is het beeldscherm niet langer vierkant, maar langwerpig. De smartphone blijft mogelijk toch goed met een hand te bedienen. Ook gaat de beeldschermresolutie iets omhoog; naar QHD 2K-beeldschermresolutie.

Specificaties LG G6

De meeste specificaties van de LG G6 zijn al uitgelekt. Zo krijgt de smartphone waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 821 processor, aangestuurd door maar liefst 6 GB werkgeheugen. Het toestel krijgt mogelijk een dubbele camera aan de achterkant van het toestel, bestaande uit een 16 megapixel camera en een 8 megapixel groothoekcamera.

Waarschijnlijk wordt de LG G6 op zondag 26 februari in Barcelona gepresenteerd. Het bedrijf heeft inmiddels al uitnodigingen naar de pers gestuurd voor ‘een belangrijke aankondiging’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...