• Dennis
  • 0

De Sony Xperia XZ krijgt volgend jaar een nieuwe opvolger. Het toestel is inmiddels een half jaar oud en krijgt in 2017 een nieuwe variant onder dezelfde naam. Mogelijk begin volgend jaar verschijnt de opvolger. Inmiddels is er al een foto opgedoken waarop de vermeende Sony Xperia XZ (2017) te zien is.

We moeten deze informatie wel met een korreltje zout nemen. Kijkende naar de foto, zou het ook om een ander toestel kunnen gaan. De foto is namelijk verre van scherp.

Sony Xperia XZ (2017)

Sony Xperia XZ (2017)

De Sony Xperia XZ (2017) komt mogelijk al begin volgend jaar uit. Dat is vrij vroeg, want Sony presenteerde pas afgelopen september de Sony Xperia XZ zoals we die nu kennen. Dit toestel is het meest uitgebreide model uit het assortiment van Sony. Uit de gelekte foto is te zien dat Sony wel al werkt aan een opvolger.

Of het toestel dezelfde naam krijgt, is niet geheel duidelijk. Bovendien is het nog niet duidelijk hoe de smartphone er vanbinnen uitziet. Eventuele specificaties zijn niet bekend. Het enige wat we weten, is hoe de smartphone er op de vage foto in dit artikel uitziet. Er is weinig zinnigs te zeggen over knoppen of camera’s.

Sony is begin dit jaar begonnen met het uitbrengen van de Sony Xperia X-serie. Alle letters achter de X zouden snel op zijn. Daarom zette het bedrijf de Sony Xperia XA op de markt. Mogelijk gaat het bedrijf net als Samsung ook jaartallen aan de naam toevoegen.

Geen scherpe foto

De Sony Xperia XZ (2017) is te zien op een opvallend vage foto. Wel kunnen we opmaken dat het scherm behoorlijk ver doorloopt tot aan de randen van het toestel. De Sony Xperia XA is een nagenoeg randloos beeldscherm en het lijkt erop dat de Sony Xperia XZ (2017) deze trend zal voorzetten. Er zijn geen specificaties bekend, maar het lijkt erop dat dit toestel mogelijk wordt voorzien van de Qualcomm Snapdragon 835 processor met mogelijk 6GB werkgeheugen.

We verwachten over een paar weken meer informatie. Het toestel wordt mogelijk tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona gepresenteerd. Dat evenement vindt eind februari 2017 plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...