• Dennis
  • 0

Vorige week verschenen al de eerste marketing renders van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge uit, nu zijn er foto’s gelekt van de fysieke smartphones. De foto’s van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn afkomstig uit Azië.

Het is goed mogelijk dat de toestellen die op de foto’s te zien zijn, inderdaad de uiteindelijke toestellen zijn. De toestellen worden namelijk over iets minder dan twee weken door Samsung gepresenteerd.

Samsung Galaxy S7 Edge

Meer details
Zo vlak voor de introductie duiken er traditiegetrouw foto’s en meer details op over de nieuwe toestellen. Vorige week kwamen nog de officiële marketing renders naar buiten, maar nu is het iemand gelukt om de nieuwe toestellen alvast te fotograferen. Er gaan al sinds augustus 2015 geruchten de ronde over de Samsung Galaxy S7. De presentatie zal amper een verrassing zijn, omdat zowel de fysieke foto’s van de telefoons als de specificaties voor het grootste deel al uitgelekt zijn.

Net als bij de S6 zal de S7 een 5,1 inch groot beeldscherm krijgen. Zoals van tevoren al voorzien behoudt de Samsung Galaxy S7 Edge het 5,5 inch grote beeldscherm dat aan de zijkanten van het scherm gebogen is. Daarnaast houdt Samsung de resolutie gelijk aan de Galaxy S6-familie. Op dat punt zijn er dus weinig verbeteringen.

Verbeteringen
De accu is wel verbeterd, want beide modellen zullen een grote accu krijgen. De Samsung Galaxy S7 krijgt een accu van 2600 mAh. De Samsung Galaxy S7 Edge is nog krachtiger met 3600 mAh.

Daarnaast gaat Samsung met twee verschillende processoren werken. In bepaalde regio’s zal Samsung het toestel uitbrengen met haar eigen Exynos 8 processor, terwijl in andere regio’s het toestel op de markt komt met de Qualcomm Snapdragon 820 processor. Het is nog niet duidelijk welke uitvoering naar de Europese markt komt.

Wel is duidelijk dat alle S7-modellen uitgevoerd zullen zijn met 4 gigabyte werkgeheugen. Daarnaast is het toestel verkrijgbaar met 32 en 64 gigabyte opslagcapaciteit. Of Samsung een MicroSD-geheugenslot zal toevoegen, zodat de opslagcapaciteit is uit te breiden, is nog niet bekend.

Aankondiging
De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge worden mogelijk op zondagavond 21 februari aangekondigd in Barcelona. Samsung heeft al uitnodigingen verstuurd en een teaser video vrijgegeven. De introductie vindt een dag voor het jaarlijkse Mobile World Congress plaats.

 

Een reactie “Eerste foto’s Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge lekken uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...