Inmiddels weten we al dat de Samsung Galaxy Note 7 op volgende week (2 augustus) aan het grote publiek wordt gepresenteerd. Dat heeft Samsung zelf bevestigd. Na de bevestiging van Samsung doken allerlei foto’s van de vermeende Samsung Galaxy Note 7 op, maar deze week is er een zeer duidelijke foto opgedoken van het nieuwe toestel.

De foto werd gepubliceerd door een onbekende in het geruchtencircuit, de website Techdroider. Op de website is een zeer duidelijke foto van de Samsung Galaxy Note 7 te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het toestel behoorlijk hoekig wordt en een edge-to-edge scherm krijgt.

Samsung Galaxy Note 7

Afbeeldingen Samsung Galaxy Note 7

Het mag geen wonder heten dat juist nu steeds meer foto’s van de Samsung Galaxy Note 7 naar boven komen. De introductie van het nieuwe toestel is immers volgende week al. Samsung heeft inmiddels bevestigd dat de presentatie van het toestel op 2 augustus zal plaatsvinden tijdens persconferenties op 3 locaties: Londen, New York en Rio de Janeiro. Het toestel wordt dus op drie plekken tegelijk geïntroduceerd.

De Samsung Galaxy Note 6 wordt overgeslagen, want de nieuwe smartphone gaat ‘Samsung Galaxy Note 7’ heten. De Koreaanse fabrikant wil de 6 overslaan, om zo de Galaxy Note-serie gelijk te krijgen aan de benaming van de Samsung Galaxy S-familie. Sinds begin dit jaar zijn de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge beschikbaar. Op deze manier is het volgens het bedrijf gemakkelijker aan consumenten uit te leggen dat zij het nieuwste toestel in handen hebben.

Specificaties Samsung Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 zal in principe sterk lijken op de Samsung Galaxy S7 (Edge). Zo krijgt het toestel een edge-to-edge beeldscherm. De Galaxy-serie beschikt niet over een irisscanner, maar dat zal bij dit nieuwe toestel wel het geval zijn. Daarnaast komt er een USB type-C-poort, een flink grotere accu en maar liefst 6 gigabyte werkgeheugen. Daarnaast krijgt het toestel mogelijk 64 gigabyte interne opslagcapaciteit.

Prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Note 7 zal op 2 augustus gepresenteerd worden en een paar weken later worden uitgebracht. Het toestel gaat los waarschijnlijk tussen de 799 en 849 euro kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *