• Dennis
  • 0

Inmiddels weten we al dat de Samsung Galaxy Note 7 op volgende week (2 augustus) aan het grote publiek wordt gepresenteerd. Dat heeft Samsung zelf bevestigd. Na de bevestiging van Samsung doken allerlei foto’s van de vermeende Samsung Galaxy Note 7 op, maar deze week is er een zeer duidelijke foto opgedoken van het nieuwe toestel.

De foto werd gepubliceerd door een onbekende in het geruchtencircuit, de website Techdroider. Op de website is een zeer duidelijke foto van de Samsung Galaxy Note 7 te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het toestel behoorlijk hoekig wordt en een edge-to-edge scherm krijgt.

Samsung Galaxy Note 7

Afbeeldingen Samsung Galaxy Note 7

Het mag geen wonder heten dat juist nu steeds meer foto’s van de Samsung Galaxy Note 7 naar boven komen. De introductie van het nieuwe toestel is immers volgende week al. Samsung heeft inmiddels bevestigd dat de presentatie van het toestel op 2 augustus zal plaatsvinden tijdens persconferenties op 3 locaties: Londen, New York en Rio de Janeiro. Het toestel wordt dus op drie plekken tegelijk geïntroduceerd.

De Samsung Galaxy Note 6 wordt overgeslagen, want de nieuwe smartphone gaat ‘Samsung Galaxy Note 7’ heten. De Koreaanse fabrikant wil de 6 overslaan, om zo de Galaxy Note-serie gelijk te krijgen aan de benaming van de Samsung Galaxy S-familie. Sinds begin dit jaar zijn de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge beschikbaar. Op deze manier is het volgens het bedrijf gemakkelijker aan consumenten uit te leggen dat zij het nieuwste toestel in handen hebben.

Specificaties Samsung Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 zal in principe sterk lijken op de Samsung Galaxy S7 (Edge). Zo krijgt het toestel een edge-to-edge beeldscherm. De Galaxy-serie beschikt niet over een irisscanner, maar dat zal bij dit nieuwe toestel wel het geval zijn. Daarnaast komt er een USB type-C-poort, een flink grotere accu en maar liefst 6 gigabyte werkgeheugen. Daarnaast krijgt het toestel mogelijk 64 gigabyte interne opslagcapaciteit.

Prijzen en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Note 7 zal op 2 augustus gepresenteerd worden en een paar weken later worden uitgebracht. Het toestel gaat los waarschijnlijk tussen de 799 en 849 euro kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...