• Dennis
  • 0

Het duurt nog even totdat Samsung haar nieuwe Samsung Galaxy S8 zal introduceren, maar er is nu al een duidelijke foto van het toestel opgedoken. Mogelijk zal Samsung de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus eind maart presenteren.

De geruchtenmolen rondom de toestellen is al een tijd lang op stoom. Inmiddels is er een duidelijke foto van het toestel uitgelekt. De foto lijkt echt te zijn. Belangrijkste vernieuwing is het feit dat de knoppen niet langer meer op de voorkant van het toestel zijn, maar on-screen geïntegreerd zijn. Daardoor is het scherm groter.

Duidelijke foto Samsung Galaxy S8

Op de foto is de Samsung Galaxy S8 te zien. Het geruchtencircuit houdt zich al weken bezig met de vraag hoe de nieuwe toestellen eruit komen te zien. Tot nu toe moesten we het doen met vage renders en foto’s, maar inmiddels is er een haarscherpe foto gepubliceerd die exact laat zien hoe de nieuwe modellen eruit komen te zien.

De foto is gepubliceerd door Benjamin Geskin. Hij is de eerste die een duidelijke foto van het toestel heeft weten te publiceren. Samsung heeft de bezels verder weggewerkt en beide toestellen hebben een gebogen scherm aan beide zijkanten. Het bedieningspaneel onderin is ook verdwenen, de knoppen zijn nu on-screen. Daardoor heb je een groter beeldscherm en minder grote bezels.

Twee formaten

De Samsung Galaxy S8 zal in twee formaten verschijnen: de Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus. De Plus is een groter model. Beide toestellen krijgen overigens een flink groter beeldscherm. De Galaxy S8 heeft een beeldscherm van 5,8 inch, terwijl de Galaxy S8 Plus een 6,2 inch groot beeldscherm krijgt. Toch blijft het formaat van de toestellen gelijk aan de S7 en de S7 Edge. Reden hiervoor is dat Samsung juist de bezels op de nieuwe toestellen heeft weten te verkleinen, waardoor er een groot scherm ontstaat. Daardoor heeft de vingerafdrukscanner wel een verhuizing naar de achterkant van het toestel moeten meemaken. In plaats daarvan plaatst de fabrikant nu een irisscanner aan de voorkant van het toestel.

Dat lag in de lijn der verwachtingen, want de Galaxy Note 7 had ook een dergelijke irisscanner. Mogelijk gaat de Zuid-Koreaanse fabrikant het toestel eind maart introduceren. De nieuwe toestellen komen dan begin april in de winkels te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...