• Erik
  • 0

Vandaag hebben we een nieuwe gelekte foto’s van de Samsung Galaxy S8 gevonden. Het is naar alle waarschijnlijkheid zeker te noemen dat het hier om een proto-type Galaxy S8 gaat. Op de foto is goed te zien dat het toestel een groot display heeft met super kleine randen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de nieuwe Galaxy S8 eruit gaan zien als een groot glazen scherm met dunne randen.

Gelekte foto van nieuwe Samsung Galaxy S8
Gelekte foto van nieuwe Samsung Galaxy S8

 

Verwachte specificaties

Op de foto kun je alleen de onderkant van het toestel bekijken. Zo kun je goed zien dat er een USB type-C-poort op het toestel zit samen met een standaard 3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting. De foto is afkomstig van de Chinese Twitter genaamd Weibo en wij verwachten komende dagen nog meer foto’s van de nieuwe Samsung Galaxy S8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...