• Dennis
  • 0

De presentatie van de LG G6 is aanstaande. Inmiddels heeft LG al uitnodigingen naar de internationale pers gestuurd. Het bedrijf wil een persconferentie houden op de dag voor het begin van het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona.

Op zondag 26 februari presenteert LG een nieuwe smartphone, zeer waarschijnlijk de LG G6. Er is weer een nieuwe reden om aan te nemen dat LG die smartphone wil introduceren: er zijn foto’s uitgelekt waarop het nieuwe toestel te zien is.

LG G6

Veel verwachte LG G6

Liefhebbers van LG kijken al een tijdje reikhalzend uit naar de nieuwe LG G6. Het toestel wordt mogelijk op 26 februari gepresenteerd. Op gebied van vormgeving en onder de motorkap ziet het toestel er flink anders uit dan zijn voorganger, de LG G5.

De LG G5 is een modulaire smartphone met een unibody behuizing. De smartphone heeft de typische LG look-and-feel. Voornamelijk haar modulaire karakter kan veel consumenten niet bekoren. Daardoor vielen de verkoopcijfers tegen. De technisch directeur van LG heeft al laten weten dat de LG G6 niet langer modulair zal zijn.

Begin januari kwam er al een foto naar buiten waarop de nieuwe LG G6 te zien zou zijn.

Nieuwe foto’s tonen uiterlijk LG G6

Inmiddels heeft de Koreaanse website UnderKG beslag weten te leggen op vier nieuwe, gedetailleerde foto’s van de voor- en achterkant van het toestel. UnderKG meldt dat deze foto’s onderdeel zijn van een fotoshoot waarop het nieuwe model getoond wordt.

De LG G6 is een veelbelovend toestel en krijgt volgens de metalen unibody behuizing. Het gaat hier mogelijk om één variant van meerdere uitvoeringen. Opvallend is het ontbreken van een homebutton op de voorzijde van het toestel. De nieuwe foto’s geven een goed beeld van hoe het nieuwe toestel eruit komt te zien.

Meerdere uitvoeringen

De LG G6 krijgt mogelijk meerdere uitvoeringen. Op de foto’s hierboven is een toestel te zien met een behuizing van geborsteld aluminium. Op de foto van vorige week zagen we juist een foto met een glazen behuizing. Mogelijk wil LG dus meerdere varianten uitbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...