Samsung Galaxy Grand Prime VE Duos G531: een communicatiewonder
Ben je op zoek naar een fraaie smartphone? Dan is de Samsung Galaxy Grand Prime VE Duos G531 zeker een optie. De Samsung Galaxy Grand Prime VE Duos G531 kun je krijgen in de kleuren grijs, wit en goud. Het scherm heeft een grootte van diagonaal gemeten 5 inch en deze smartphone behoort daarbij dan ook tot de grotere toestellen. De schermresolutie is 960 x 540, waarbij het LCD scherm goede kwaliteit beelden geeft.

Capaciteit
Het werkgeheugen van de Samsung Galaxy Prime VE Duos is 1 GB en de totale opslagcapaciteit zit op 8 GB. Hoewel dit voor de gemiddelde smartphone gebruiker meestal meer dan voldoende capaciteit is, heb je bij de Galaxy Grand Prime de mogelijkheid om dit uit te breiden. Het opslaggeheugen kun je uitbreiden door in het toestel een micro SD-kaart toe te voegen met de hoeveelheid capaciteit die aansluit bij jouw wensen. Vooral wanneer je apps hebt en veel bestanden wilt opslaan op je smartphone is het handig om een smartphone te hebben met een ruime opslagcapaciteit.

Meerdere functies
De Samsung Galaxy Prime VE Duos is uitgerust met een 8 megapixel camera waarmee je zowel video’s als foto’s kunt maken. Daarnaast heeft de smartphone een ingebouwde MP3 speler waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om naar jouw favoriete muziek te luisteren. Het toestel beschikt over 3G internet zodat jij je Facebook of e-mail kunt checken of actief kan zijn op WhatsApp.

Besturingssysteem
Het moderne besturingssysteem van de Samsung Galaxy Grand Prime VE Duos sluit aan bij de uitstekende hardware van het toestel. Zo heeft het toestel bijvoorbeeld de snelle Snapdragon 410 processor die draait op kloksnelheid van 1,2 GHz.

Bijzonder
Een sterk en onderscheidend punt van de Samsung Galaxy Grand Prime VE Duos is dat het toestel over meerdere communicatiekanalen beschikt. Zo kun je naast de standaard ingebouwde sim slot ook een tweede simkaart plaatsen. Dit is handig als je bijvoorbeeld geen zin hebt om met twee verschillende mobiele telefoons te sjouwen; veel mensen hebben voor zowel werk als privé een aparte telefoon. Hierdoor kun je alles onderbrengen in één toestel.