Over de Samsung Galaxy Note 7

Met een Samsung toestel haal je kwaliteit en stijl in huis, en daar moet je ook voor betalen. De Galaxy Note 7 is het nieuwste toestel van Samsung en komt met de volgende specificaties.

Lees meer

Een moment geduld a.u.b.

Informatie over de Samsung Galaxy Note 7

Met een Samsung toestel haal je kwaliteit en stijl in huis, en daar moet je ook voor betalen. De Galaxy Note 7 is het nieuwste toestel van Samsung en komt met de volgende specificaties.

Opslagruimte

De hardware van de Galaxy Note 7 is indrukwekkend en dat was te verwachten van Samsung’s vlaggenschip. De telefoon bevat een Exynos 8890 chip en heeft 4 Gigabyte werkgeheugen en maar liefst 64 GB opslagruimte. Hiermee is het mogelijk om zonder problemen op je telefoon te multitasken, zware apps te gebruiken en spellen te spelen en met het grote geheugen kan je al je foto’s, muziek en andere media opslaan.

Uiterlijk

Wat het meeste opvalt aan de Galaxy Note 7 zijn de gebogen randen waardoor dit model lijkt op de modellen in de Galaxy S-lijn. Dit zorgt er voor dat de telefoon er zeer aantrekkelijk uit ziet. Het schermformaat en resolutie zijn 5.7 inch en 2560×1440, dit zijn dezelfde afmetingen als de voorgangers van deze telefoon.

Vingerafdruk- en irisscanner

Aan de bovenkant van het toestel bevind zich een irisscanner, die het mogelijk maakt de telefoon te ontgrendelen met je ogen. Er zitten wel nog wat nadelen aan de scanner, zo werkt hij niet voldoende bij tegenlicht, als je contactlenzen draagt of niet vanuit het juiste oogpunt scant. De vingerafdrukscanner werkt echter wel prima en bevind zich in de home knop aan de voorkant.

Stylus

Elke smartphone van de Samsung Galaxy Note modellen komt met een stylus of zogenaamde S-pen. Op de Note 7 heeft deze een paar nieuwe kenmerken gekregen. Je kan nu bijvoorbeeld notities maken op het scherm ook als het scherm uit is. Ook handig is dat de pen waterdicht is, waardoor je hem kan gebruiken bij slecht weer of aan het strand.

Camera

De Galaxy Note 7 bevat dezelfde 12 megapixel camera als de Galaxy S7. Deze maakt kwalitatief zeer goede foto’s en omdat er een dual pixel-sensor op zit kan je ook in het donker hele goede foto’s maken.