Samsung Galaxy S6 128 GB: buitenaards mooi vakmanschap
De Samsung Galaxy S6 is een fraai vormgegeven smartphones. De combinatie van het elegante glas en robuust metaal maakt dat de uitstraling van deze smartphone zeer bijzonder is. Met het eerste dual-edge display ter wereld in combinatie met een prachtig glazen scherm krijg je met deze telefoon een breed spectrum van oogverblindende kleuren te zien.

Edge
De Samsung Galaxy S6 geeft kleur aan jouw contactpersonen. Hoe? Koppel simpelweg een kleur aan jouw vijf belangrijkste contacten en je belt, sms’t of e-mailt je contact door simpelweg de kleur van het Edge scherm te kiezen. Rood voor je lief, geel voor je beste vriend en blauw voor je collega, je kunt je creativiteit er in kwijt. Zelfs als je toestel ondersteboven ligt weet je hierdoor in één oogopslag wie jou probeert te bereiken.

Opladen
De Samsung Galaxy S6 laadt tot wel anderhalf keer sneller op dan het vorige type toestel. Check ook de mogelijkheid om je toestel draadloos op te laden met de compatible oplaadpad. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon hier op te leggen en je hebt er vervolgens geen omkijken meer naar, en je hoeft niet meer met kabels te stoeien. Hoe lang het opladen duurt hangt af van je persoonlijke smartphone gebruik. Je kunt je voorstellen dat het afspelen van HD films de accugebruiksduur aanzienlijk verkort.

Scherm
Het scherm van de Samsung Galaxy S6 is van topkwaliteit. Het 5,1 inch Quad HD Super AMOLED screen met een resolutie van 2560 x 1440 laat je versteld staan met zijn verbluffende resultaten.

De Galaxy S6 heeft een vernieuwd maximaal diafragma van F 1.9 voor zowel de camera aan de achterkant als die aan de voorkant. Het levert je daardoor altijd heldere foto’s op, waar je je op dat moment ook bevindt. Druk twee keer op de home knop en je kunt direct foto’s nemen, waardoor je nooit meer een belangrijk moment hoeft te missen en je hierin extra gebruiksgemak in beleeft.

Smart Manager
Als je een smartphone van Samsung hebt is het ook handig om gebruik te maken van de Smart Manager. De speciale Smart Manager app maakt het mogelijk om in één oogopslag verschillende nuttige gegevens te controleren zoals de batterijstatus, opslagcapaciteit, de RAM-capaciteit en nog tal van andere gegevens. Met de Quick Check functie op de Samsung Galaxy 6s kun je onnodige data verwijderen en de prestatie van je toestel met één klik verbeteren waardoor je nog meer uit je smartphone kunt halen.

Met de zogeheten KNOX beveiliging heeft Samsung ervoor gezorgd dat jouw Galaxy S6 supersterk en persoonlijk beveiligd is door de vingerafdrukscanner die ze erop hebben gezet. De Samsung Galaxy S6, met een opslagcapaciteit van 128 GB, kun je als consument los kopen. Je betaalt dan € 899,-. Het toestel is dan alleen in de kleur zwart verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *