Samsung Galaxy S6 64GB: brengt design naar een andere level
De Samsung Galaxy S6 is een fraai vormgegeven smartphone. In het geval je op zoek bent naar een fraaie smartphone, is deze Samsung Galaxy S6 zeker aanbevelenswaardig. Het scherm is aan twee kanten gebogen en loopt over de rand heen. Het frame is van metaal en dat is anders dan de vele voorgaande plastic exemplaren.

Krachtige smartphone
Wat vooral opvalt is de snelheid van deze smartphone. De Samsung Galaxy S6 heeft 3G werkgeheugen en een krachtige processor. Hierdoor kun je alle apps die je maar wilt gebruiken snel openen en gebruiken. De processor is niet alleen maar krachtig. In vergelijking met de vorige toestellen is deze smartphone vooral ook zuinig.

Beeldscherm
Het beeldscherm is van superkwaliteit. Alles is haarscherp en de kleuren zijn fraai en het contrast hoog. Het scherm heeft 2K resolutie (1440 x 2560 pixels). De Gorilla Glass Coating is bijzonder sterk. Van het beeldscherm mag je dus als gebruiker van deze Samsung Galaxy S6 smartphone veel verwachten.

Camera
Net als bij de andere toestellen van Samsung kun je ook met deze uitstekende foto’s maken en natuurlijk ook video’s. Door twee keer op de home button te drukken kun je direct een foto maken, zodat je nooit een moment zult missen. Het opnemen van video’s kan in 2K en je kunt dan 30 frames per seconden opnemen. In slow motion kun je ook het één en ander vastleggen. Dat kan in 720 met in totaliteit 120 beelden per seconden.
Vingerafdrukscanner
De Samsung Galaxy S6 heeft een vingerafdrukscanner. Dankzij deze scanner kun je ook al op veel plekken betalen met je telefoon. Superhandig en zo hoef je geen kleingeld meer bij je te hebben. In de komende jaren zal deze betaalmethode alleen maar bekender worden en dan is het handig dat jij alvast een smartphone hebt met een dergelijke functie. Overigens is deze betaaldienst nog niet in Nederland beschikbaar, maar binnen afzienbare tijd zal het naar alle waarschijnlijkheid ook in Nederland beschikbaar zijn.

Zijn er ook verbeterpunten?
Er zijn vooral veel pluspunten. Voor deze prijs kun je vrijwel geen betere smartphone krijgen. De enige verbeterpunten zijn dat de accu niet verwisselbaar is, maar dit gegeven is ook het geval bij veel andere smartphones. Voorts is de Samsung Galaxy S6 niet geheel waterdicht en is het geheugen niet uitbreidbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *