• Dennis
  • 0

Er is weer een nieuw gerucht opgedoken over de nieuwe Galaxy-serie van Samsung. De Samsung Galaxy S7 zou namelijk weer een SD-slot krijgen en is bovendien waterdicht. Dat blijkt uit geruchten van EvLeaks. Die geruchten moeten we serieus nemen, want de afgelopen jaren bracht die bron veel afbeeldingen en details van nog onaangekondigde smartphones naar buiten.

Samsung kreeg vorig jaar veel kritiek toen het de Samsung Galaxy S6 zonder SD-slot uitbracht. De opslagcapaciteit was voor het eerst niet uitbreidbaar, en dat stootte veel gebruikers tegen de borst. Bovendien was de Samsung Galaxy S5 waterdicht en is de Samsung Galaxy S6-serie dat niet.

Samsung Galaxy S7

Waterbestendig

De Samsung Galaxy S7 zou wel weer waterbestendig worden. EvLeaks zegt tegen over Venturebeat dat de Samsung Galaxy S7-serie een ip67-rating krijgt voor waterdichtheid tot op een meter diepte. De telefoon is alleen waterdicht tot maximaal dertig minuten. De bron heeft zich gebaseerd op een andere, anonieme bron. Afgelopen jaren wist EvLeaks een goede trackrecord op te bouwen op het gebied van details en afbeeldingen van smartphones. Daarom is dit gerucht niet zomaar uit de lucht gegrepen.

Grotere accu

Waarschijnlijk krijgt de S7-serie een grotere accu. De S6 heeft nu een accu van 2550 mAh, de S7 zou naar 3000 mAh gaan. De S7 Edge krijgt een accu van 3600 mAh, zo zegt EvLeaks. Alleen de S6 Active heeft op dit moment een vergelijkbare accucapaciteit, maar dat toestel is niet in Europa verkrijgbaar.

Overige specificaties

Volgens EvLeaks zal de S7 over een camera beschikken van 12 megapixels. De lens zou niet meer uit de behuizing steken. Het ontwerp ziet er precies zo uit als de S6, zegt de bron. De S7 krijgt een 5,1 inch scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De S7 Edge krijgt een iets groter scherm van 5,5 inch. Samsung zou een altijd-aan-functie in ontwikkeling hebben. Daarmee kan het scherm altijd informatie laten zien.

Naar verwachting zal Samsung de Galaxy S7-serie al vroeg dit jaar aankondigen. De laatste geruchten beweren dat dit eind februari, voor het begin van Mobile World Congres, al het geval zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...