• Dennis
  • 0

Apple zou bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe 4 inch iPhone. Toen het bedrijf met de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus kwam, werden er slechts twee nieuwe modellen geïntroduceerd. Een model met een 4,7 inch display en een model met een 5,5 inch beeldscherm.

Bij de iPhone 5 werd de iPhone 5c ook geïntroduceerd. Een soort van ‘uitgeklede’ iPhone met een plastic achterkant. De telefoon werd niet vaak verkocht, maar het lijkt erop dat er nu toch vraag naar een nieuwe 4 inch iPhone is, nu de andere iPhones fors groter zijn.

iPhone 6C

Geruchten
Uit geruchten van de Chinese website TechWeb blijkt dat Apple zou werken aan een 4 inch iPhone 6C. Apple stopt dan met de plastic behuizing en vervangt deze met een metalen behuizing. Net als de 5C zou de nieuwe smartphone in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn.

Volgens de geruchten zou Apple van plan zijn het nieuwe model binnenkort al aan te kondigen. De nieuwste geruchten komen voort uit bronnen van een grote producent van iPhone-modellen, Foxconn. In welke kleuren de iPhone 6C verkrijgbaar zal zijn, is nog onduidelijk.

Snelle aankondiging
De aankondiging van het budget toestel is volgens geruchten al sneller dan we kunnen vermoeden. De smartphone zou in januari al aangekondigd kunnen worden. Dan zou de verkoop ervan in februari van start gaan. Dat lijkt niet logisch, want Apple brengt nooit vroeg in het jaar nieuwe toestellen op de markt.

Op dit moment beschikt de iPhone 6S over 3D Touch, maar die techniek krijgt de iPhone 6C niet mee. Wel beschikt het nieuwe toestel over een Touch ID-sensor.

Geruchten
De laatste tijd doen er veel geruchten de ronde over de komst van een 4 inch iPhone. De bekende analist Ming-Chi Kuo voorspelde de komst van de iPhone 6C ook al. Hij heeft een goede track record en de komst van een dergelijk toestel lijkt dan ook waarschijnlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...