Een extreem grote versie van de Honor V8 is opgedoken. De Chinese keuringsinstantie Tenaa heeft een nieuw keuringsrapport gepubliceerd over een nog niet officieel gepresenteerd product. Het gaat om de Honor V8 Max, die een extreem groot beeldscherm bezit. De smartphone zou een beeldschermdiagonaal van maar liefst 6,6 inch krijgen.

Er wordt al weken geroddeld over de komst van de Honor 8. Inmiddels heeft Honor, het dochterbedrijf van Huawei, zelf bevestigd dat het toestel op 11 juli wordt gepresenteerd. Door het publiceren van het keuringsrapport heeft Tenaa nu ook de geruchtenstroom rondom de Honor V8 Max flink aangezwengeld.
Honor V8 Max

Honor V8 Max met enorm beeldscherm

De Honor V8 Max krijgt volgens de Chinese keuringsinstantie een enorm beeldscherm van maar liefst 6,6 inch. Daarmee gaat het toestel zelfs de naam ‘phablet’ nog voorbij en is het eigenlijk een soort kleine tablet waarmee je kan bellen. Honor geeft het toestel een QHD-beeldschermresolutie mee. Dat is bij een dergelijk grote smartphone overigens geen luxe, maar eerder een must.

Op gebied van specificaties zal de Honor V8 Max veel lijken op de Honor V8. Uit gegevens van Tenaa blijkt dat het toestel een 2,3 GHz octacore processor heeft. Dat is mogelijk de Kirin 950 chipset, die ook te vinden is in de Honor V8. Daarnaast beschikt de grotere variant over 3 gigabyte werkgeheugen en 32 gigabyte interne opslagcapaciteit. Deze is verder uit te breiden tot maximaal 128 gigabyte aan de hand van een MicroSD-geheugenkaart.

Camera

De Honor V8 Max krijgt een 13 megapixel-camera aan de achterzijde van het toestel en een 8 megapixel-camera aan de voorkant van het toestel.

Prijzen en beschikbaarheid

De Honor V8 Max zal een enorme accu van 4400 mAh meekrijgen. Het toestel zal naar alle waarschijnlijkheid niet in Nederland verkocht worden, hoewel de Honor V8 wel in Nederland te koop is. De Honor V8 Max lijkt namelijk een typisch Aziatische smartphone te worden. Wie toch interesse heeft in het toestel, kan deze na introductie waarschijnlijk in China bestellen. De prijs van het toestel is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *