• Bjorn
  • 0

Hollandsnieuwe vernieuwt de aangeboden pakketten voor haar consumenten. Eerder was het altijd zo dat je extra bundels voor overmatig internet of sms gebruik kon aanschaffen. Daar stopt de provider mee, maar ze breiden wel het assortiment uit door middel van alles-in-1 abonnementen te leveren.

Je zult het vast wel kennen: een aantal belminuten, sms’jes en een beperkte databundel voor een vaste prijs per maand. Dat is wat Hollandsnieuwe tegenwoordig ook wil aanbieden, vandaar dat de provider stopt met het aanbieden van extra bundels. Het was eerder mogelijk een bepaald aantal sms’jes los aan te schaffen, maar tegenwoordig zullen alle diensten van Hollandsnieuwe gekoppeld worden binnen een bundel.

Hoe ziet zo’n bundel eruit?

Eigenlijk is het heel simpel. Op het moment dat je een telefoon aanschaft, zijn de behoeftes voor iedereen anders. De een wil per maand gigantisch veel belminuten, terwijl de ander op zoek is naar een bundel waarmee je uitgebreid op het internet kan surfen. Hollandsnieuwe wil inspelen op deze behoeftes. Door bundels beschikbaar te stellen variërend van 300 tot 1800 belminuten, sms’jes en MB’s zul je altijd kunnen inschatten wat het best bij jouw verbruik past. Zo kun je je laten adviseren door iemand die er verstand van heeft, of bij je provider opvragen wat je gemiddelde verbruik is. Het komt vaak voor dat mensen veel betalen, terwijl ze de helft van de bundel maar gebruiken. Dit is dus een makkelijke manier om geld te besparen.

afb hollandsnieuwe

Toestelbundels houden stand

Het blijft mogelijk om een nieuw toestel aan te schaffen met een daarbij passend abonnement. Het is namelijk niet verplicht om bij een abonnement een toestel aan te schaffen, omdat sommige personen al in het bezit zijn van een verouderde smartphone die nog prima functioneert. Veel jeugdige gebruikers willen vaak om de twee jaar een nieuw toestel, vandaar dat deze personen na het aflopen van het abonnement het oude toestel inleveren om zo een nieuw abonnement en een nieuw toestel te bemachtigen. Het is mogelijk een toestel direct af te betalen of per maand een deel van dat toestel af te lossen. Zo kun je het bedrag verspreiden over het aantal maanden dat je abonnement doorloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...