• Dennis
  • 0

De Honor 6X bestaat. Dat blijkt uit foto’s van de Chinese keuringsinstantie Tenaa. Het is niet voor het eerst dat de keuringsinstantie foto’s van Chinese toestellen nog voordat deze zijn geïntroduceerd, publiceert. Honor is een dochtermerk van Huawei en is mogelijk van plan binnenkort de Honor 6X naar buiten te brengen.

Het toestel wordt de opvolger voor de Honor 4X, die in begin 2015 werd geïntroduceerd. Daarnaast is het nieuwe toestel ook de opvolger van de Honor 5X, die begin dit jaar geïntroduceerd werd.

Honor 6X

Vroege introductie Honor 6X

Het is zeer opmerkelijk dat Tenaa nu al foto’s van het toestel publiceert. Eerder werd verwacht dat de introductie van de Honor 6X pas in het begin van 2017 zou worden gehouden. Het uitlekken van de foto’s wijst erop dat Huawei de Honor 6X mogelijk al eerder in China uit de doeken zal doen. Later zal het toestel dan ook internationaal worden uitgebracht.

De Honor 6X mag dan wel al foto’s hebben, maar over details heeft Tenaa nog niets gepubliceerd. Uit de foto kunnen we voorzichtig een aantal details opmerken, zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van een dubbele camera. Het gaat hier mogelijk om dezelfde dubbele 12 megapixelcamera als die van de Honor 8. Daarnaast kunnen we stellen dat de Honor 6X ook over een vingerafdrukscanner zal beschikken.

Prijzen en beschikbaarheid

Het is nog niet duidelijk wanneer Honor de Honor 6X zal gaan presenteren. Het is op zijn minst opmerkelijk dat de Chinese keuringsinstantie Tenaa nu al met foto’s naar buiten komt. Bij de publicatie zijn nog geen specificaties genoemd. Wel kunnen we gezien het lay-out van het toestel een schatting doen van de prijs. In het verleden werd de Honor 4X voor 200 euro verkocht. De Honor 5X kostte 229 euro. Daarmee kunnen we stellen dat het nieuwe toestel mogelijk iets onder of rond de 250 euro zal gaan kosten.

Het is niet duidelijk of het toestel dit jaar al in de winkels komt te liggen, of pas aan het begin van volgend jaar. Ook is niet duidelijk of het toestel überhaupt op de Europese markt zal verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...