• Dennis
  • 0

De Honor 8 van Huawei krijgt in februari 2017 een grote update. De smartphone wordt dan voorzien van het nieuwste besturingssysteem van Google, Android 7.0 Nougat. Verder zal Huawei een eigen EMUI 5.0 schil voor de smartphone uitbrengen.

Dat heeft de Chinese smartphonefabrikant deze week naar buiten gebracht. Eerder rolde Honor al een betaversie uit onder een kleine groep gebruikers die de software mochten testen. In november maakte Huawei al bekend welke smartphones van Huawei en Honor komend jaar voorzien zullen worden van Android 7.0 en Android 5.0.

Honor 8

Honor 8 in februari aan de beurt

De Honor 8 is een van de toestellen die binnenkort wordt voorzien van Android 7.0 en EMUI 5.0. Daarna kondigde Honor het betaprogramma aan, waarbij gebruikers van het toestel zich konden aanmelden om de eerste versies van het nieuwe besturingssysteem te testen. Het besturingssysteem is nog niet af en het is dus goed mogelijk dat de software nog (veel) fouten bevat.

De Honor 8 is een high-end smartphone, waarvan gebruikers vaak klagen over voornamelijk de software. Veel gebruikers is de EMUI 4.1 schil een doorn in het oog. Daarom beloofde Huawei betere software te ontwikkelen.

Update binnenkort beschikbaar

De update voor de Honor 8 is binnenkort beschikbaar. Huawei heeft haar nieuwste Android-schil, EMUI 5.0, gebaseerd op Android 7.0. De Chinese fabrikant heeft een behoorlijk aantal problemen opgelost, waarmee het tegemoet komt aan de wensen van de gebruikers. EMUI 5.0 bevat onder meer een appoverzicht, een mogelijkheid om verschillende profielen voor verschillende situaties te maken en bovendien een mogelijkheid om apps te beveiligen met een pincode.

Een van de grootste voordelen van Android 7.0 is de energiebesparingsmode en Huawei zegt te werken aan gebruik van deze functie. Daarnaast zou de smartphone een stuk sneller worden. Dat werkt aan de hand van een zelf lerend systeem, in navolging van de Huawei Mate 9, die al voorzien is van de nieuwste software. De Honor 8 is de tweede smartphone die EMUI 5.0 zal draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...