• Dennis
  • 0

De Huawei Honor V8 komt op 10 mei in China uit, als we de teaser van het dochtermerk van Huawei mogen geloven. Honor heeft in China een ‘teaser’ vrijgegeven, waaruit valt op te maken dat het bedrijf bezig is met de introductie van het nieuwe toestel.

Uit tot nu toe uitgelekte gegevens blijkt dat qua specificaties het toestel sterk zal lijken op de recent geïntroduceerde Huawei P9.

Huawei Honor V8

Honor V8 op 10 mei

Honor is van plan op 10 mei de Honor V8 aan het grote publiek te introduceren. Dat blijkt uit de teaser die de fabrikant in China heeft vrijgegeven. In de teaser zijn twee openingen te zien die licht geven, in de vorm van een 8. De twee openingen zitten onder elkaar en het lijkt hier te gaan om een verwijzing naar de komst van een duo-camera.

Dat sluit goed aan op de geruchten die de afgelopen weken al over het toestel opdoken.

Specificaties

In veel opzichten op gebied van specificaties zal de Honor V8 niet veel verschillen van de Huawei P9. Dat toestel werd twee weken geleden door moederbedrijf Huawei gepresenteerd in Londen. Volgens de tot nu toe uitgelekte specificaties krijgt de Honor V8 dezelfde Kirin 950-processor als de Huawei Mate 8. Het is een octacore processor met twee verschillende kloksnelheden: een 2,3 GHz quad-core en een 1,8 GHz quad-core processor.

De Huawei Honor V8 zou daarnaast behoorlijk wat werkgeheugen meekrijgen. Uit de nieuwste geruchten wordt duidelijk dat het toestel mogelijk over 4 gigabyte werkgeheugen zal beschikken.

Dubbele camera

Daarnaast krijgt de Honor V8 net als de Huawei P9 een dubbele camera. Uit de gegevens blijkt dat Honor het toestel een dubbele 12-megapixelcamera zal geven. Hier verschilt de V8 overigens wel ten opzichte van de P9. De P9 beschikt over lenzen van Leica, maar dat zal bij de V8 niet het geval zijn. Daarnaast krijgt de V8 een vingerafdrukscanner. Dat is een vast onderdeel dat Huawei meegeeft aan zowel haar eigen merk als haar dochtermerk.

Introductie

De introductie van de Honor V8 zal op 10 mei in China zijn. Gezien de goede specificaties is er een reële kans dat het nieuwe toestel ook naar Europa zal komen, maar echte details daarover zijn er op dit moment nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...