• Dennis
  • 0

Het dochterbedrijf van Huawei, Honor, gaat op 18 oktober hoogstwaarschijnlijk de Honor 6X introduceren. Het moederbedrijf heeft inmiddels een teaser op de website gepubliceerd. In het Chinees zijn diverse verwijzingen naar de Honor 6X te vinden.

In China is inmiddels een teaser te vinden waarin wordt duidelijk gemaakt dat het bedrijf waarschijnlijk de Honor 6X op 18 oktober zal presenteren. De Honor 6X wordt de opvolger van de Honor 4X van vorig jaar. Mogelijk zal het toestel ook in Europa en Nederland worden uitgebracht. Dat was bij de Honor 5X niet het geval.

Honor 6X Teaser

Specificaties Honor 6X

De Honor 6X is de afgelopen tijd al meerdere keren besproken. Halverwege september lekten er al veel details en uiterlijke kenmerken van het toestel uit. Dat kwam mede door toedoen van de publicaties van de Chinese keuringsinstantie Tenaa. Zo is al duidelijk dat het toestel een 5,5 inch Full HD-beeldscherm krijgt, aangedreven door de Snapdragon 625 processor van Qualcomm.

Verder beschikt het model over 2 en 3 gigabyte werkgeheugen, afhankelijk van de gekozen variant. Het toestel beschikt standaard over 32 gigabyte interne opslagruimte. Daarnaast krijgt de smartphone een dubbele 13 megapixelcamera aan de achterkant van het toestel.

Prijzen en beschikbaarheid

Dit toestel is opnieuw een midrange toestel. Honor, het dochterbedrijf van Huawei, staat bekend om het produceren van midrange modellen. De introductie van de nieuwste telg, de Honor 6X, zal mogelijk op 18 oktober in China plaats vinden. Het zal nog wel even duren totdat ook Nederlandse consumenten het toestel in handen krijgen. Mogelijk zal het toestel pas volgend jaar in Europa worden gepresenteerd.

Wel kunnen we al een voorzichtige schattig maken van de prijs van het nieuwe toestel. De Honor 6X werd in april vorig jaar geïntroduceerd en kostte destijds 199 euro. De Honor 5X kostte daarna 229 euro. Daarop valt op te maken dat de Honor 6X mogelijk een prijskaartje van onder de 250 euro zal krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...