• Dennis
  • 0

Het dochtermerk van Huawei, Honor, heeft in China een zeer bijzondere smartphone gepresenteerd: de Honor Magic. Er is lang en vaak over het toestel gepraat en de fabrikant heeft nu eindelijk het toestel uit de doeken gedaan.

De smartphone heeft afgeronde hoeken aan alle zijden en beschikt naast het bijzondere design ook over high-end specificaties. Met de introductie van het toestel hoopt Honor goede zaken te doen.

Honor Magic

Honor Magic is geen grote verrassing

Hoewel de Honor Magic een bijzonder toestel is, is het geen grote verrassing dat dit toestel binnenkort op de markt komt. Het dochterbedrijf van Huawei heeft al meerdere keren in de afgelopen weken hints verstuurd over de komst van het toestel. De Honor Magic is inmiddels in China gepresenteerd en wordt het belangrijkste toestel van Honor. Naar verwachting zal het toestel in 2017 ook in Europa worden gepresenteerd.

Specificaties Honor Magic

De Honor Magic ziet er bijzonder uit vanwege het design, mede doordat de smartphone aan alle kanten rond is. Het lijkt erop dat het beeldscherm ook gebogen is door deze vormgeving, maar het beeldscherm is gewoon plat, al valt dat niet op.

De Honor Magic beschikt over een 5,1 inch groot AMOLED-beeldscherm met een 2K QHD-beeldschermresolutie. Tot nu toe heeft Huawei nog nooit een smartphone met dergelijke resoluties onder eigen naam uitgebracht. Onder heet beeldscherm zit de hometoets met ingebouwde vingerafdrukscanner.

Onder de motorkap vinden we de Kirin 960 processor, uit de stal van Huawei zelf. Deze processor vinden we ook in de Huawei P9 en is de snelste processor tot nu toe door Huawei ontwikkeld. Het gaat hier om een processor met een 2,5 GHz quadcore processor en een energiezuinige 1,8 GHz quadcore processor. De Honor Magic heeft maar liefst 4 gigabyte werkgeheugen en een interne opslagcapaciteit van 64 gigabyte.

Features Honor Magic

Ten slotte heeft het toestel een dubbele 12 megapixelcamera en een 8 megapixel frontcamera. De smartphone heeft 2900 mAh batterij en kan in 10 minuten tot 40 procent worden opgeladen. Na 20 minuten heeft de batterij een percentage van 870 procent.

Prijzen en beschikbaarheid

Dit toestel is voor nu alleen in China gepresenteerd, maar het is goed mogelijk dat het toestel in 2017 ook in Europa wordt uitgebracht. De prijs van het toestel is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...