• Dennis
  • 0

Honor, het dochterbedrijf van Huawei, wil mogelijk op 5 april de Honor V9 aankondigen als de Honor 8 Pro. Het bedrijf heeft inmiddels een aankondiging uitgestuurd voor 5 april. Mogelijk wil het bedrijf op die datum de Honor V9 uit de doeken doen.

Vlak voor het Mobile World Congress in Barcelona begon, presenteerde Honor in China al de Honor 8 Lite en de Honor V9. Dat zijn de twee vlaggenschiptoestellen van Honor voor dit jaar. De verwachting was dat Honor de toestellen ook voor Europa zou aankondigen, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. Mogelijk wil Honor dat nu alsnog doen. Er is een tease uitgebracht met de opdruk ‘Save the date. April 5’.

Honor 8 Pro is onderweg

Het gaat mogelijk om de introductie van de Honor 8 Pro. Dat stelt twitteraar Roland Quandt. Quandt heeft een goede trackrecord als het gaat om het voorspellen van nieuwe smartphones. Eerder had hij het ook bij het rechte eind over andere toestellen van Huawei en Honor.

De Honor 8 Pro zou de Europese variant worden van de Honor V9. Dat toestel is inmiddels al beschikbaar op de Chinese markt gepresenteerd. Mogelijk komt de Honor V9 nu onder de naam Honor 8 Pro naar Europa en dus mogelijk ook naar Nederland.

Honor V9

De Honor V9 is het meest geavanceerde toestel dat Honor tot nu toe op de markt heeft gebracht. Onder de motorkap lijkt het toestel sterk op de Huawei Mate 9. De Honor V9 heeft in vergelijking met de Mate een kleiner beeldscherm. Op gebied van specificaties presteert de V9 gelijk of zelfs beter dan de Huawei Mate 9.

De Honor V9 heeft een 5,7 inch beeldscherm, voorzien van een QHD-beeldschermresolutie. Het is een van de eerste smartphones uit de stal van Huawei en Honor die een dergelijke beeldschermresolutie heeft. Onder de motorkap vinden we de Kirin 960 processor met 2,4 GHz quad-core processor en 1,8 GHZ quad-core processor. De toestellen zijn verkrijgbaar met 4GB en 6GB werkgeheugen en 64GB en 128GB interne opslagcapaciteit. Mogelijk zullen de toestellen op 5 april aan Europa worden voorgesteld onder de naam ‘Honor 8 Pro’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...