• Dennis
  • 0

De opvolger van de HTC, de HTC 11, krijgt een nieuw uiterlijk. HTC zal mogelijk in de eerste helft van volgend jaar een nieuwe opvolger voor de HTC 10 presenteren. Voor het gemak wordt het toestel de HTC 11 genoemd, maar het is ook goed mogelijk dat de smartphone een andere naam krijgt.

De geruchten beloven een zeer spectaculaire vernieuwing aan de smartphone. Mogelijk krijgen we pas in april 2017 te weten wat de Taiwanese fabrikant voor ons in petto heeft, Chinese bronnen doen alvast een gokje en voorspellen een nieuw uiterlijk en een flinke vernieuwing onder de motorkap.

HTC 11

Specificaties HTC 11

Niet alle specificaties in de geruchten zijn altijd even plausibel. Het toestel zou een randloos beeldscherm van 5,5 inch met een QHD-beeldschermresolutie krijgen. Dat klinkt aannemelijk, omdat het momenteel een trend onder smartphonefabrikanten is een toestel uit te brengen waarbij zo weinig mogelijk van de bezels zichtbaar is.

Onder de motorkap zou HTC kiezen voor de Qualcomm Snapdragon 835 processor, begeleid door maar liefst 8 gigabyte geheugen en 256 gigabyte interne opslag. Bij dit gerucht zetten we onze vraagtekens, want wellicht is zoveel werkgeheugen en opslaggeheugen een beetje overdreven.

De geruchten over de camera in de HTC 11 zijn redelijk plausibel. HTC zou gebruik willen maken van een dubbele 12 megapixel camera, voorzien van LED-flitser. De camera aan de voorzijde zou een resolutie van 8 megapixel camera. Verder krijgt het toestel mogelijk een accu van 3700 mAh, maar dat lijkt ons een beetje te veel van het goede. HTC heeft nog nooit een dergelijk grote accu gebruikt en er is maar beperkte ruimte in de metalen behuizing. Daarom denken wij dat HTC voor een iets kleinere accu zou kiezen.

Verkooprijs HTC 11

De HTC 11 krijgt een nieuwe processor en daarmee beschikking over Quick Charge 4.0, zo zeggen de geruchten. Daardoor kan het toestel twintig procent sneller opgeladen worden. Het toestel zou omgerekend 655 euro kosten, maar dat lijkt ons toch wat te weinig, als de specificaties kloppen. We zullen pas in de eerste helft van 2017 te weten krijgen welke geruchten waar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...