• Dennis
  • 0

HTC is van plan op 20 september één of twee nieuwe smartphones te presenteren. Dat blijkt uit een teaservideo die het bedrijf zelf online heeft gezet. In de video zijn enkele details van de nieuwe smartphone te zien.

Wie goed kijkt, zal de nieuwe HTC Desire 10 Pro herkennen. In de video is namelijk aan de vormgeving te zien dat het om dit toestel gaat. Zo is er onder meer een grote cameralens aan de achterkant van het toestel te zien en zien we de kenmerkende strepen op de achterkant van de behuizing. Deze zijn kenmerkend voor de HTC Desire-serie.
HTC Desire 10 Pro

HTC Desire 10 Pro: bijna zeker

De smartphone die op de video te zien is, is vrijwel zeker de HTC Desire 10 Pro. Eerder lekten er afbeeldingen van de smartphone uit en deze lijken sterk op hetgeen er nu op de video te zien is. Mogelijk gaat HTC naast de Desire 10 Pro ook de HTC Desire 10 Lifestyle introduceren.

HTC Desire 10 Lifestyle op komst

Van de HTC Desire 10 Pro weten we nog maar weinig. Van de HTC Desire 10 Lifestyle zijn wel al details bekend. Zo krijgt het toestel een 5,5 inch groot beeldscherm. Mogelijk gaat het toestel zo’n 250 euro kosten. De smartphone wordt aangedreven door een onbekende processor van Qualcomm. Het toestel zal in twee uitvoeringen worde verkocht: een uitvoering met 2 gigabyte werkgeheugen en 16 gigabyte opslagcapaciteit en een luxere variant met 3 gigabyte werkgeheugen en 32 gigabyte interne opslagcapaciteit.

Het toestel krijgt een 13 megapixel primaire camera, voorzien van een BSI-camerasensor. De frontcamera heeft een 5 megapixel resolutie. Beide camera’s kunnen Full HD-opnames maken.

BoomSound

De HTC Desire 10 Lifestyle krijgt de BoomSound HiFi-tecnhniek uit de stal van HTC zelf. Mogelijk zal ook de HTC Desire 10 Pro over deze techniek beschikken. Op 20 september houdt HTC haar presentatie en zullen we te weten komen of HTC alleen de Desire 10 Pro uit zal brengen, of dat ook de HTC Desire 10 Lifestyle uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...