De Desire 320 is de doorontwikkeling van zijn voorganger de 310. Het blijft een toestel voor de gebruiker met minimale wensen en er is dan ook weinig verbeterd. De Desire 320 is een telefoonvoor de gebruiker die niet meer functionaliteit wenst dan de mogelijkheid tot bellen, sms’en en whatsappen. Op het eerste oog valt wel het iets vernieuwde ontwerp op. Ondanks het nieuwe ontwerp is de mobiel qua design nog steeds niet vergelijkbaar met topmodellen uit de HTC reeks, maar dat is voor een toestel van deze prijs ook niet te verwachten.

Camera

De camera’s zijn ten opzichte van de Desire 310 ongewijzigd gebleven, je krijgt nog steeds een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 300 kilopixel camera aan de voorzijde. De camera aan de voorzijde is net geschikt om mee video te bellen, maar als je mooie selfies wil maken dan is een iets duurder toestel een aanrader. De camera aan de achterzijde is iets beter en onder perfecte omstandigheden in staat best leuke plaatjes te schieten, maar verwacht absoluut geen wonderschone beelden. Om de camerakwaliteit hoef je dit toestel niet te kopen.

Display

Qua display is er wel iets verbeterd ten opzichte van de Desire 310, maar nog steeds niet om over naar huis te schrijven. Het 4,5 inch display is voorzien van een nieuwe LCD techniek waardoor de kleuren en de kijkhoeken iets verbeterd zijn. De resolutie blijft met 854 bij 480 pixels echter ongewijzigd. Als je dus meer wil dan alleen tekst applicaties gebruiken dan voldoet dit toestel niet. Daarvoor ontbreekt er absoluut teveel aan scherpte.

Hardware

Qua hardware is er een grote wijziging ten opzichte van zijn voorganger en die is weinig positief te noemen. Naast de zwakke 1,3GHz quad-core processor is er nu geen 1GB werkgeheugen, maar 512MB werkgeheugen aanwezig. Prestaties gaan er echter niet op achteruit door de betere samenwerking met de software en het nieuwere, standaard geïnstalleerde, Android 4.4. Het aanwezige interne geheugen van 4GB is ook ongewijzigd, wat betekent dat als je muziek of andere bestanden wil opslaan je bent aangewezen op het gebruiken van een MicroSD kaart.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *